Leningrád ostromáért kiket és miért vontak felelősségre Nürnbergben?
Én nem értem azt hogy miért katonákat vagy tiszteket vonnak felelősségre?
Csak a vezetők bűnösök mert ha egy katona nem engedelmeskedit ugyan úgy elitélik mintha engedelmeskedik de a háború utan vonják felelősségre.
Szerintem egy katona egy háborúban sem bűnös egyik félnél sem . Csak a vezetők.
A náci Németországban lemondhattál a parancsnokságról. Nem egy tábornokot lecseréltek a háború alatt.
én többek közt arra gondolok, hogy parancsba volt adva, tilos mindenféle feladási ajánlat elfogadása a város részéről. a cél a lakosság teljes kiirtása és a város teljes lerombolása. és a hadianyaggal való takarékosság miatt a lassú kiéhezés mellett döntöttek.
ez súlyos plusz bűncselekmény háború alatt is mert adott esetben ha az oroszok előállnak egy olyan békeajánlattal, hogy nyissák meg a frontot s gyalogosan mindenüket hátrahagyva keletre távoznak ebbe a hadijog szerint bele kellett volna egyezniük. de még ez se merült fel.
"A náci Németországban lemondhattál a parancsnokságról. Nem egy tábornokot lecseréltek a háború alatt."
Lemondani lemondhatott de parancsot nem tagadhatott meg. Olyat nem tehetett senki hogy megkapják a parancsot és lemond a posztjáról
Utolsó
Én is pont ezt mondom , ha parancsod van nem tagadhatod meg . ha akarod ha nem mert így is -úgy is bíróság elé visznek ha nem nyer a hazad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!