A brit hadseregben miért nem szolgálnak muszlimok?
Figyelt kérdés
Az országban a fiatalok 6-7%-a muszlim, de a hadseregben az arányuk csak 0,5%.2019. febr. 15. 21:10
1/8 anonim válasza:
Mert pacifisták. Az iszlám a béke vallása.
2/8 anonim válasza:
Mert tömeggyilkosokat nem vesznek be, eleve már a pszichológián kiesnek. A hadsereg feladata nem az értelmetlen tömeges mészárlás, hanem a haza védelme.
3/8 anonim válasza:
Pontosan ezt nem tudom, de az iszlámot globálisan kell nézni.
Egyszer Bosznia Hercegovinába voltunk és beszélgetünk egy helyi lakossal akit megkérdeztünk, hogy szerb? horvát? vagy mi a nemzetisége válaszul azt mondta muzulmán vagyok.
4/8 Balogh Bence 2019 válasza:
Ezt nyilván nem fogjuk tudni megválaszolni, csak tippelni tudok én is: talán mert egy laktanyában nehezebb megélni a másságot.
Mi az arány a hinduknál, vegetáriánusoknál, melegeknél például? Ha hasonló, akkor valószínűleg jól tippeltem.
5/8 anonim válasza:
Mert a muszlimok nem azért vannak ott, hogy bármit/bárkit szolgáljanak.
6/8 Lux morulus válasza:
"....de a hadseregben az arányuk csak 0,5%."
Tehát akkor vannak.De minek.
8/8 anonim válasza:
Eleve a hadseregbe olyanok jelentkeznek akik erős nacionalista beállítottságúak. A legtöbb brit muszlim vagy első generációs, azaz épp megvan az állampolgársága vagy ha többgenerációs, akkor még annyira nem integrálódnak be, hogy katonának jelentkezzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!