Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Orosz hadsereg mennyire erős...

Orosz hadsereg mennyire erős a valóságban?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám aki meg van győződve róla hogy az orosz hadsereg jóval fejlettebb mint bármelyik ország a világon . Elég ki indulni abból a szuper gyors rakétából amit most teszteltek legalábbis ő ezt mondja

2019. jan. 12. 19:21
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
2019. jan. 21. 10:20
 22/25 anonim ***** válasza:

Az atomarzenál hatalmas és a rendelkezésre álló terület is.

A haditechnikájuk gyengébb, fejlett eszközből kevés áll rendelkezésre a magas ár miatt.

Az USA sem kizárólag katonai eszközökkel tartja féken őket, hanem az olajár (az oroszok fő exportcikke) leszorításával. Most például Venezuelát "mentik meg", ami ha a kezükbe kerül és többlet kínálatot termel a világpiacra (leszorítva az árakat) az Oroszországnak fájni fog.

2019. jan. 29. 21:20
 23/25 anonim ***** válasza:
33%
Nem olvastam el az összes választ. Ami az USA-nak és a többi ny-i hatalomnak 7-8 év alatt nem sikerült Szíriában, azt az oroszok megoldották egy fél év alatt. ezek után én elbizonytalanodtam az oroszok "gyenge" képességeit illetően.
2019. febr. 6. 19:40
 24/25 anonim válasza:

Szerintem támadásban is teljesen jó lenne ha kihasználnák az összes vas bányájukat.

Ezzel arra célzok hogy vasból csinálnak szinte mindent pl. tank,rakéta szállító

2019. febr. 15. 07:22
 25/25 anonim válasza:

Régi kérdés már, de van egy ilyen poszeidon nevezetű torpedójuk, ami egy atombomba is egyben és nukleáris avagy radioaktív tsunamit zúdít a cél pontra a partoktól nem messze felrobbanva..

[link]

Szomorú.. Akik ilyen célpont gyanús tengerparti városban élnek, azoknak marad az imádkozás..

Meg aztán ki tudja mit fejlesztettek ki még..

2021. aug. 4. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!