Horvátország hadserege mennyire erős?
Komolyan ennyire gyenge a magyar hadsereg (és elavult a haditechnikánk)?
Még a nálunk kisebb Horvátország is leverne minket? Ezt szomorúan hallom. Ne értsetek félre, nem háborút akarok természetesen, csupán érdeklődtem, hogy a szomszédos országaink mennyire erősek hadsereg szempontjából. Azt tudom, hogy Szlovákia, Románia, Ukrajna és Ausztria erősebbek, mint mi. Na de hogy még a horvátok is...
A horvát haditengerészetre is puszta kíváncsiságból kérdeztem rá. (természetesen tudom azt, hogy ha netán kialakulna egy horvát-magyar háború, akkor a horvátok nem tudnák M.o ellen bevetni a haditengerészetüket. Ha csak nem fel hajóznak a Dráván. XD De az úgy is kizárt.)
Mivel van tengerük, nyilván van valami haditengerészetük (vagy minimum parti őrségük) a krobótoknak. De azt nem nézem ki, hogy lenne mondjuk tengeralattjárójuk.
Ha tudsz angolul, akkor itt sok mindent megtudhatsz a haditengerészetükről: [link]
Mellesleg kézifegyverben a horvátok például igencsak elől járnak, a VHS már bullpup rendszerű. Szóval van rá esély, hogy a flottájuk is modern.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!