Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Horvátország hadserege mennyir...

Horvátország hadserege mennyire erős?

Figyelt kérdés
Le tudná győzni Magyarországot? Haditengerészete mennyire jelentős?

2017. febr. 17. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
milyen szép lenne a magyar haditengerészet a balatonon a horvát az adrián és megkezdődne a harc
2017. febr. 17. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:
A haditengerészetet nem tudom, de most nem is számít, természetesen le tudná, mint úgy egyébként a szomszédos országok 90%-a(azt nem tudom, Szlovénia hogy áll hadsereg terén).
2017. febr. 18. 14:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Komolyan ennyire gyenge a magyar hadsereg (és elavult a haditechnikánk)?

Még a nálunk kisebb Horvátország is leverne minket? Ezt szomorúan hallom. Ne értsetek félre, nem háborút akarok természetesen, csupán érdeklődtem, hogy a szomszédos országaink mennyire erősek hadsereg szempontjából. Azt tudom, hogy Szlovákia, Románia, Ukrajna és Ausztria erősebbek, mint mi. Na de hogy még a horvátok is...

A horvát haditengerészetre is puszta kíváncsiságból kérdeztem rá. (természetesen tudom azt, hogy ha netán kialakulna egy horvát-magyar háború, akkor a horvátok nem tudnák M.o ellen bevetni a haditengerészetüket. Ha csak nem fel hajóznak a Dráván. XD De az úgy is kizárt.)

Mivel van tengerük, nyilván van valami haditengerészetük (vagy minimum parti őrségük) a krobótoknak. De azt nem nézem ki, hogy lenne mondjuk tengeralattjárójuk.

2017. febr. 18. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha tudsz angolul, akkor itt sok mindent megtudhatsz a haditengerészetükről: [link]

Mellesleg kézifegyverben a horvátok például igencsak elől járnak, a VHS már bullpup rendszerű. Szóval van rá esély, hogy a flottájuk is modern.

2017. febr. 18. 19:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, a Dráván kizárt, hogy felhajózzanak, az csak Barcstól lefelé hajózható, és kisebb hajókkal, mint a Duna. Ott mondjuk már fel tudnának jönni, majdnem 200 km az ottani szakasz.
2017. febr. 19. 01:23
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Horvátország Mo.-nál jóval gyengébb ország, felejtős, hogy elverhessenek minket, viszont mi se nyerhetnénk, mivel ezzel a hadsereggel egy országot megszállni... lehetetlen. Kb. annyira lehet erős a horvát hadsereg, mint a szerb. A saját határukon ellövöldöznének egymásra, pár km változások lennének aztán ennyi, kifújt.
2017. febr. 21. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem is a felszerelesek miatt akkor is letudnánk győzni mivel többen vagyunk és egy ak olcsobb mint egy tank szóval lenne felszerelésünk (De persze csak akkor győzhetünk ha horvátok támadnak mert a nato nekünk segítenének (ha mi támadiunk esélytelen)) a hadi tengerészet is elképzelhető nem tudom pontosan a víz térképeket de talán a dunán dráván kersztül eljuthatunk odáig. Felseleges lenne meg támadni őket talán ön maguktól is csatlakoznádnak.
2017. febr. 21. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!