Azért fejleszti Orbán Viktor a Honvédséget, hogy 2020-ban elfoglaljuk Romániát és visszavegyük Erdélyt?
Tisztelt ,,robgros"
Nos, nagyon egyszerű az oka:
MAGyarság = MAG Népe.
A Mag népe. "A magyar a Tudást, mint Szakrális Égi Tant vivők közösségének a neve. A magyarság nem faji kérdés: lélekminőség és jellem."
Ha esetleg,,Badiny Jós Ferencet" nem fogja ugyanúgy ,,lepontozni" mint azt Dr.Drábik Jánossal tette, akkor esetleg utána olvashat annak, hogy miért is kell mindörökre ,,büszkének lenni" ha valaki oly szerencsés, hogy magyarnak születhetett!
Üdv.
Tisztelt ,,robgros"
Legyen oly kedves, és árulja már el, hogy ki is az aki önnek számításba jöhet...?!
Mert az eddigi válaszai alapján, nekem úgy tűnik, hogy ön mindent ,,félre söpör", esetleg elemi szinten mindent ,,utál", ami MAGyar!
Pl. okáért az aktuális EU-s vezetőség az esetleg tetszik önnek, pl. Juncker, Merkel...stb...stb.???!!!
Nos, az aktuális kormányunkat is ,,utálja", élén a miniszterelnökünket, Orbán Viktort is, ők sem jönnek önnek számításba,???!!!
Még egy + ,,bonusz" kérdés, ön egyáltalán milyen állampolgár???!!!
Üdv.
'Legyen oly kedves, és árulja már el, hogy ki is az aki önnek számításba jöhet...?!'
Bárki, aki nem olyan elméletekkel boldogítja hallgatóságát, mint Drábik vagy Badiny. Konteókra nincs szükségem.
'Még egy + ,,bonusz" kérdés, ön egyáltalán milyen állampolgár???!!!'
Amilyen Ön is :)
Tisztelt ,,robgros"
Nos, ön szerint, önnek konteóra nincs szüksége!!!
(Konteó. = Ez egy új magyar szó. Mozaikszó. Jelentése: konspirációs teóriák. Népszerűbb elnevezése így hangzik: összeesküvés-elmélet.)
Ezért csupán csak sajnálni tudom önt, mivel napjainkban már nem ,,ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET" hanem ,,ÖSSZEESKÜVÉS GYAKORLAT van működtetve!
Ön továbbra is éldegéljen egy ,,codálatosz-liberális-álomvilágban" tegyen úgy mint a ,,strucc" amikor a Szaharába bedugja a fejét a homokba, és azt gondolja, ezen a bolygón nincs is semmiféle civilizáció, hiszen itt csak ,,homok van"!!!
Apropó, ha ön szerint nincs szükség,,konteókra" akkor miért titkosították pl. J.F.K. meggyilkolásának a vizsgálati eredményeit pl. 50 évre...Biztosan véletlenül igaz???!!!
Üdv.
A Kennedy-gyilkosság az, amivel a legkevésbé foglalkozom, erről ennyit. Tudom, hogy azzal kapcsolatban is rengeteg teória látott napvilágot -lassan több, mint ami 9/11-et érinti. Az amerikai történészek elfogadták a tényt, az elnökkel a magányos Harvey Oswald végzett, míg a nem történész amerikaiak 70-80 %-ának meggyőződése, hogy JFK összeesküvés áldozata lett.
De helyettem beszéljen ez:
További szép napot...
Tisztelt ,,robgros"
Ön azt nyilatkozta, hogy nincs szüksége konteókra...!!!
Nos, íme én is megajándékozom önt egy linkkel, mivel ön is azt tette küldött nekem egy olyan linket amelyen szerény véleményem szerint, kb. 90 %-ban ,,baloldali-ultra-liberális" emberkék irogatnak!
Íme a link:
https://www.youtube.com/watch?v=MA4swqzFeiE&t=3s&honnan=Nemz..
De mivel ön teljesen elzárkózik az általam javasolt személyiségektől ez csupán az ön szűk-látókörűségét igazolja, mint a lovak esetén, fent van a ,,szemellenző"!
Üdv.
P.S. Valamint, hogy ne legyen OFF, szerény véleményem szerint az aktuális miniszterelnökünk a lehetőségek fényében, maximálisan jól kormányozza hazánkat!
Ezért a kérdező által feltett eredeti kérdést ,,cinikusnak, és provokatívnak" tartom!
Tisztelt ,,robgros"
Nem vagyok, és SOHA nem is voltam olyan ,,fel-le jelentgetős tipusú" ember, még az ,,átkosban=45 évnyi kommunizmusz"-ban sem jelentgetem fel senkit sem!
Ha pedig arra gondol, hogy netalán tán itt a válasz lehetőség alatt található minősítést tegyem meg, nos engem az sem érdekel!
De... Ön eddigi oda-vissza válaszaink kapcsán nem egyszer, nagy,,profizmussal" kikerülte a feltett kérdéseimre a konkrét választ pl.:
Mivel az eddigi válaszai alapján, nekem úgy tűnik, hogy ön mindent,,félre söpör", és ,,elemi-szinten" mindent ,,utál", ami MAGyar ezért, még mindig várom a konkrét, nem ,,csúsztatásos-mellébeszélő" válaszát az alábbi két kérdésemre:
1, Pl. okáért az aktuális EU-s vezetőség az esetleg tetszik önnek, pl. Juncker, Merkel...stb...stb.???!!!
2, Nos, az aktuális kormányunkat is ,,utálja", élén a miniszterelnökünket, Orbán Viktort is, ők sem jönnek önnek számításba,???!!!
Nos, igen még egy + bonusz harmadik kérdés:
- mi a véleménye a napjainkban zajló eseményekről pl. ,,migráncsokról= kontinens-foglalókról"???!!!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!