Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Azért fejleszti Orbán Viktor...

Azért fejleszti Orbán Viktor a Honvédséget, hogy 2020-ban elfoglaljuk Romániát és visszavegyük Erdélyt?

Figyelt kérdés
2018. nov. 3. 12:46
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
40%

Tisztelt ,,robgros"

Valóban, Törökország,,Geopolitikai helyzete, fizikai mérete, lakosságának száma, és a mindenkori katonai potenciálja" SOHA nem tévesztendő össze a mi kis megcsonkított hazánkéval!

Napjainkban is, Törökországnak, mint NATO tagországnak, óriási hadi-potenciálja van kb. 1.000.000-os létszámú reguláris hadsereg áll rendelkezésére.

(De, azért azt se feledjük el, hogy a történelem folyamán, egy néhányszor,,nagyon elpáholtuk a törököket" lásd. Mathias Rex, Hunyadi Mátyás Királyunk uralkodása idején.

Apropó ide kívánkozó érdekes kis eszme-futtatás, vajon mi lenne ma, még a hírős Nyugat-EU államokból, pl. Franciaország, Németország, Benelux Államok, ha mi, akkor Hunyadi Mátyás Királyunk idejében, egy ,,megnemtámadási alkut kötve" rá engedtük volna a törököket az akkori ,,hírős Nyugat Eu"-ra???!!!

Még az is meglehetne, hogy ma meglenne a mi Nagy-Magyarországunk, mert pl. a ,,hírős Ny-EU", államokban esetleg ma már, a török lenne a hivatalos nyelv, és 100 évvel, ezelőtt nem tudtak volna ellenünk ténykedni!

Mert az TÉNY, hogy őket úgy elsöpörték volna a törökök, mint az őszi szél a fa leveleket!!!)

Továbbá visszatérve a ,,trianoni-Máffia Diktátumra":

SOHA nem szabad beletörődnünk, és ez nem jelentheti azt, hogy a mi Nagy-Magyarországunkat csak úgy el kell feledni, mint egy egyszerű,,vesztes kártyapartit"!

…………………………………………………………………………………..

Visszatérve a ,,hírős történészekre” idézem önt:

,, Szerintem a probléma abban rejlik, ön a történészektől azt várja, az Ön által vallott kijelentést igazolják.”

…………………………………………………………………………………..

Íme a véleményem:

Nem, nem várok én el a ,,hírős-történészektől" semmit!

Magyarán jómagam egy ,,lyukas-garast" sem adok a történészek véleményére, és az sem érdekel hogyan ,,ferdítenek" simliznek, félre magyaráznak ,,TÉNY-ket"!

Valamint amit a ,,hírős- történészekről" állítottam, nos nekem csupán azzal van bajom, hogy mint mindenki más, ők is megvehetőek, egy adott pénzértékért, ezért számomra ,,hiteltelenek”!

Tehát részemre egyáltalán nem mérvadó, az, amit egy a hatalom által,,lefizetett-értelmiségi" pl. történész, bármikor nyilatkozgatott!

(Természetesen tisztelet a becsületes,,nem korrumpálható" extra kisszámú kivételnek, de sajnos azok rémesen kevesen vannak számbelileg, és ezért a véleményük sem nyom, sokat a latba.)

Üdv.

2018. nov. 13. 14:15
 32/52 anonim ***** válasza:
60%

'SOHA nem szabad beletörődnünk, és ez nem jelentheti azt, hogy a mi Nagy-Magyarországunkat csak úgy el kell feledni, mint egy egyszerű,,vesztes kártyapartit"!'

Pedig Nagy-Magyarország soha az életben nem születik újjá. Az autonómiának van nagyobb esélye, ezt határontúli történésztől tudom.

Mellesleg, ha a Monarchia fejezi be győztesként a háborút, még akkor is elszakadnak tőlünk a nemzetiségek. Már a román küldöttség kifejezte anno ebbéli szándékát, csak nem vették akkor komolyan.

'Nem, nem várok én el a ,,hírős-történészektől" semmit!'

Á, nem, dehogyis...

'Magyarán jómagam egy ,,lyukas-garast" sem adok a történészek véleményére, és az sem érdekel hogyan ,,ferdítenek" simliznek, félre magyaráznak ,,TÉNY-ket"!'

Akkor javaslom, a továbbiakban a történelmi szakirodalmat kerülje messziről és állapodjon meg örökre Pozzi-nál, de ne csodálja, ha mások beszűkült látásmóddal illetik és körberöhögik.

2018. nov. 13. 14:40
 33/52 anonim ***** válasza:

Tisztelt ,,robgros"

Íme megtalálja a válaszaimat az ön által irt válasz sorai közt vízszintes vonalakkal, és pontozással határolva:

-----------------------------------

-----------------------------------

Így!!!

-------------------------

…………………………………………………………………

'SOHA nem szabad beletörődnünk, és ez nem jelentheti azt, hogy a mi Nagy-Magyarországunkat csak úgy el kell feledni, mint egy egyszerű,,vesztes kártyapartit"!'

Pedig Nagy-Magyarország soha az életben nem születik újjá. Az autonómiának van nagyobb esélye, ezt határontúli történésztől tudom.

---------------------------------------------------

----------------------------------------------------

Ön, úgy mint sok mindenben, ebben is téved!

A történelem folyamán már nem egyszer volt ellenpélda az ön állítására!

Jómagamnak, és még sokunknak ,,sérti a fülünket" az ön pesszimizmusa- mert csak az vész el mindörökre amiről - mi MAGyarok is LEMONDUNK!

Az ,,autonómia" csak ideiglenes megoldás, mint már azt eddig is leírtam a ,,lopott holmi vissza jár"!

Mivel a mai ,,megcsonkított" kis hazánk el tudd tartani kb. max. 30-40 millió embert, ezért ha majd a lakossági létszámunk kellően nagy lesz, akkor más kiinduló helyzetből tárgyalhatunk!

...................................................

Mellesleg, ha a Monarchia fejezi be győztesként a háborút, még akkor is elszakadnak tőlünk a nemzetiségek. Már a román küldöttség kifejezte anno ebbéli szándékát, csak nem vették akkor komolyan.

----------------------------------------------

----------------------------------------------

Minek utána mi MAGyarok az ,,oláhokat" 1200-as években, beengedtük Erdély területére ezért az ,,ők" szándéka, egyenlő a ,,0"-val!

ERDÉLY SOHA NEM VOLT az ,,oláhok" TULAJDONA, ÉS SOHA NEM IS LESZ!!!

Amennyiben ezt az ön gondolat menetét fogadnánk el, akkor az azzal lenne egyenlő, hogy napjainkban pl. nemsokára, majd a mai Németország, Franciaország, Anglia, Spanyolország, valamint Svájc, + Benelux Államok…

...Váljanak pl. Iszlám Kalifátussá, mert oda vonulnak ---a,,MIGRÁNCSOK= KONTINENS-FOGLALÓK"--- és nekik az a ,,SZÁNDÉKUK” valamint ,,teleszülik", és az nekik jár ugyebár!!!

---------------------------------------------

.............................................

'Nem, nem várok én el a ,,hírős-történészektől" semmit!'

Á, nem, dehogyis...

--------------------------------------------------

Érdekes kezd kibontakozni az ön ,,liberális" gondolkodás módja, mivel ön tévesen azt hiszi, hogy belelát a gondolataimba és jóban tudja mint jómagam, hogy mit is kellene gondolnom, bizonyos TÉNYEK-ről!!!

..................................................

'Magyarán jómagam egy ,,lyukas-garast" sem adok a történészek véleményére, és az sem érdekel hogyan ,,ferdítenek" simliznek, félre magyaráznak ,,TÉNY-ket"!'

Akkor javaslom, a továbbiakban a történelmi szakirodalmat kerülje messziről és állapodjon meg örökre Pozzi-nál, de ne csodálja, ha mások beszűkült látásmóddal illetik és körberöhögik.

Nos, ismét megcsillant az ön hajlama a ,,LIBERALIZMUSZ" irányába, mivel ön nem is ismer engem, ,,HALVÁNY- LILA - GŐZE SINCS ARRÓL" hogy milyen személyiség is vagyok, milyen élettapasztalattal rendelkezem stb...stb.

DE ÖN TANÁCSOKAT ÖSZTOGAT, ÍTÉLKEZIK, ANÉLKÜL, HOGY TUDNÁ, HOGY KINEK IS OSZTOGATJA A TANÁCSAIT!

Ha esetleg lemeri ide írni, hogy hány éves, és milyen társadalmi, szakmai múlttal rendelkezik akkor majd rá fog jönni, hogy mi nem egy ,,SÚLY-CSOPORTOT" jelentünk...!!!

Önnek, és az önnel hasonlóan vélekedőknek, még nagyon sokat kellene tanulnia, pl. ,,HAZASZERETET" tantárgyból!

Amit a ,,látásmódommal" kapcsolatban írt abban is téved, és nagyon úgy fest a helyzet, hogy az ön ,,látásmódja" = a ,,csőlátással", mivel sajnos a ,,LIBERALIZMUSZ" többek között ezt OKOZZA!

Ami pedig a ,,KÖRBERÖHÖGÉST" illeti, csupán a tanulatlan, alul-képzett, buta emberkék tesznek ilyet, de mivel az ők megnyilvánulása, = a ,,0"-val, ezért ,,FABATKÁT SEM ÉR"!

Üdv.

2018. nov. 14. 10:11
 34/52 anonim ***** válasza:

Ismerem már ezt a módit: mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter.

2018. nov. 14. 10:14
 35/52 anonim ***** válasza:

Tisztelt ,,robgros"

Nos, mi a probléma ,,kedves helikopter uram" kifogytunk az ,,érvekből”, most pedig én is javasolok önnek valamit, ha már amúgy is kedveli a ,,szoc-lib" elveket:

- igyekezzen megfogadni amit ,,a hírős vlagyimir illjics uljanov lennin" elvtárs tanácsolt anno: TANULNNI, TANULNNI, TANULNNI!

Például, egy kis ,,HAZASZERETETET"!

Üdv.

2018. nov. 14. 11:18
 36/52 anonim ***** válasza:

Lenin tanult és mi lett belőle....

Hazaszeretet azzal is gyakorolható, ha nem üvöltözzük a nap 24 órájában, hogy Vesszen büdös-mocskos Trianon, meg visszacsatolós vágyálmokat kergetünk, hanem segítjük a határon túlra került magyarságot.

2018. nov. 14. 11:27
 37/52 anonim ***** válasza:

Tisztelt ,,robgros"

a, Jómagam SOHA nem üvöltőzök, + sehova sem írtam, hogy ,,vesszen a büdös-mocskos trianon"!

b, Nem szoktam ,,vágyálmokat" sem kergetni, de ami jár az jár: ,,LOPOTT HOLMI VISSZAJÁR!

Ezért aki MAGyar annak örökre fájni fog az IGAZSÁGTALAN ,,trianoni-Máffia-Diktátum" és azt SOHA el nem feledve, ahol, és amit tud, bármilyen szinten tennie kell ellene!!!

Még ha csupán csak annyit, hogy a mai fiatal generációnak, felnyitni a szemeiket, mert az lenne a legnagyobb baj, ha feledésbe merülne az IGASÁGTALAN aljas diktátum!

c, Nos, ön ,,nyitott kapukat dönget", mert a határainkon túlra szakított MAGyarságot, elég magas szinten támogatja az aktuális kormányunk!( És helyesen is teszi!)

Üdv.

2018. nov. 14. 13:35
 38/52 anonim ***** válasza:

Senki nem állítja, hogy igazságos volt, de vesztettünk egy háborúban és ezzel járt. Tudomásul kellene ezt vennünk és nem állandóan ezen keseregni. Én ezt teszem.

Adieu Monsieur!

2018. nov. 14. 13:49
 39/52 anonim ***** válasza:

Tisztelt robgros nevű felhasználó

Mint azt már leírtam a MAGyar hadtestek sehol sem veszítettek csatát az I.VH. idején, a ,,trianoni-Máffia-Diktátum"-nak sajnos politikai-gazdasági okai voltak, amit ,,megfűszereztek” az akkori bankár érdekek is!

A ,,trianoni-Máffia-Diktátum" egy előre jól megtervezett aljas,,MESTER-TERV" -nek a befejezése volt.

(Dr. Drábik János műveiben is olvashat eme össze-esküvés elméletekről, amelyek már elég rég óta sajnos nem csupán ELMÉLETEK, hanem egyenlőek az ,,össze-esküvés gyakorlattal"!!!)

Nos, ezt az aljas igazságtalan ,,trianoni-Máffia-Diktátum"-t, amíg egy igaz MAGyar ember születik eme kerek ,,Gája" nevű Föld bolygóra, SOHA de, SOHA sem szabad tudomásul venni, elfogadni!

Tehát, eme TÉNY nem egyenértékű a kesergéssel és ha és amennyiben elegendően hinni fogunk abban, hogy megváltoztatható, akkor HELYREÁLLÍTHATÓ is lesz!

Magyarul ön, és akik ebbe bele törődnek, elfogadják az IGAZSÁGTALANSÁGOT nagyon, de nagyon rosszul teszik, mert ezzel semmi mást sem tesznek,,törvényesítik" az aljasságot!

Bye-by.

Mister.

2018. nov. 14. 16:25
 40/52 anonim ***** válasza:
Drábikot sem tudom komolyan venni, ahogy az ön által hangoztatott trianoni összeesküvést sem, de ez legyen az én dolgom. Mellesleg szabadna tudnom, miért írja a magyar szót félig nagybetűvel?
2018. nov. 14. 16:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!