Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért csak diktatúrával lehet...

Miért csak diktatúrával lehet ellenállni a rablókapitalizmusnak és cionistáknak?

Figyelt kérdés

Ugye ott van a "klasszikus" III. Birodalom ahol a nagytőkének és a cionistáknak a neve kuss volt.Meg minden másnak is.

Napjainkban ugye ott van Irán.Egyszerűen nem bírnak rajta fogást találni, Ahmadijenad sem engedi be a tőkét és nem hagyja garázdálkodni.Meg is látszik,elhordják mindennek,a nyugati médiában véresszájú háborús uszítás folyik egyfolytában.

Putyin is nemet mondott azoknak a gazdasági oligarchiáknak akik elkezdték dézsmálni az orosz medve tartalékait.Meg is lett az eredménye, arrafelé a demokráciának érdekes felfogása honosodott meg,a nyugati lapok gőgösen és lekicsinylően írogatnak az orosz gazdaságról stb.

Vagy ott vannak a tálibok,akik felkeltek az amerikai agresszió ellen,a dél-amerikai diktátorok.

A fentebb említett két személynek viszonylag könnyű nemet mondani ennek a nemzetközi bűnszövetkezetnek, van erős hadseregegük, saját gazdaságuk,az országuk saját kézben van.

Mi hogyan tudnánk kiállni az érdekeinkért?

Se hadseregünk,se népünk,se országunk.

Ha valami véletlen folytán jönne egy vezető,aki megálljt parancsolna az országunk kirablásának,akkor azt valószínűleg diktatórikus eszközökkel tudná végigvinni.Csakhogy itt 2010ben az eU közeén ilyet nem lehet, mert 3 nap múlva NATO lánctalpak koptatnák az utakat.

2010. jún. 20. 22:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
48%
:S
2010. jún. 20. 22:58
 12/28 anonim ***** válasza:
32%

"Kérdező, a saját mentális egészséges érdekében nagyon szivesen átlőnék a monitoron neked egy heroinos dárdát egy meztelen csajt, egy német állampolgárságot és 5 millió eurót, csak sajnos nem vagyok varázsló, de tényleg szívesen segítenék, hogy megtanult élvezni az életet és véget érjen a szenvedésed."

Én csak egy 7.62 acélmagvast lőnék át a szellemileg szenvedő, menthetetlen Kérdezőnek, nyugaton ezt nevezik eutanáziának.

2010. jún. 20. 23:00
 13/28 anonim ***** válasza:
64%

"Ahmadijenad sem engedi be a tőkét és nem hagyja garázdálkodni"

Az nem úgy megy hogy nem engedem! Ha nem lenne olajuk mit tudna csinálni.

2010. jún. 20. 23:04
 14/28 A kérdező kommentje:

HÁHÁHÁHÁHÁ szellemileg szenvedő ? :D:D:D

Ez a híres zsidóliberális tolerancia ?

2010. jún. 20. 23:07
 15/28 anonim ***** válasza:
48%

"HÁHÁHÁHÁHÁ szellemileg szenvedő ? :D:D:D

Ez a híres zsidóliberális tolerancia ?"

Oximoron.

2010. jún. 20. 23:09
 16/28 A kérdező kommentje:
NAh, inkább a kérdésre válaszoljatok.Ne tereljetek.
2010. jún. 20. 23:17
 17/28 anonim ***** válasza:
59%

Jól látod. (úgy tűnik én vagyok az egyetlen aki érti miről írsz?)

Csak az a baj hogy ahogy leírtad is, gyakorlatilag nem tehetünk semmit egy kis ország vagyunk itt az Eu közepén, nyersanyagforrások, földterületek, önálló gazdaság nélkül tehát ki vagyunk szolgáltatva az oligarcháknak. Ha nem úgy táncolunk ahogy ők fütyülnek kicsinálnak minket gazdaságilag akkor nyomor lesz meg lázadás ha kivonják innen a tőkét nem beszélve hogy embargót is bevezethetnek. Oroszország egész más kategória egy nagy területű nagy népességű komoly nyersanyagforrásokkal rendelkező nagyhatalom. Ezért neki lehet önálló ún "nagyhatalmi" v "nacionalista" politikája mert nem, vagy legalábbis lényegesen kevésbé van idegen országokra utalva akárcsak az US. Irán szintén komoly nyersanyagkészletekkel rendelkezik bár őt eléggé "szívatják" mostanság és eléggé el is szigetelődött. Ebből is látszik, hogy az óvatosabb kompromisszumos politikával többre lehet menni mint nyílt ellenállással.

2010. jún. 20. 23:21
 18/28 anonim ***** válasza:
69%

"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."

Ez a mániád te moderseg.g nyaló korcs?

2010. jún. 20. 23:31
 19/28 anonim ***** válasza:
7%
Én meg fejberúgnám a kérdezőt. :)
2010. jún. 20. 23:34
 20/28 anonim ***** válasza:
66%

"Én meg fejberúgnám a kérdezőt. :)"

Miért? Azért mert nyíltan kimondta amit gondolt? Ahelyett hogy mellébeszélt volna mint a média.

2010. jún. 20. 23:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!