Hogyan lehet valaki nőként szerződéses katona?
Találtam egy linket,talán itt kezdődik a katonaság,és a versenyre kellő katonahölgy vajon beállna a pusztakezes küzdelembe is? és biztosan elviselné ahogy a videón látni lehet jó kondiba lévő férfiak belevernek rendesen egymás burájába.
Szia!:D
Én úgy tudom, hogy nőket nem vesznek fel katonának csak ha végzett a nemzetvédelmi egyetemen...pár éve nem lehet toborzóirodákban, mert nem vesznek fel csak ha egyetemet végeztél:S ez szerintem diszkrimináció :S
én is katona szeretnék lenni, habár még van egy pár évem:D 14 éves vagyok és lány:D
és azt h nem egy nőnek való..lehet egy nő is erős:D
Én vagyok a "beképzelt" katonanő 1990 óta verseny szerűen küzdősportolok. Tört már" ezem-azom-amazom", nem vagyok egy nyápic kislány ahogyan ti beállítanátok engem, és igen még mindig vállalnám a fizikai erő összevetését, akár küzdelemben is. Jah és a pályám során nem nőkkel gyakoroltam, úgyhogy a "pusztakezes férfiharc"-tól sem rettenek meg.
Mondom ti pasik nagyon el vagytok szállva....hiába vagy 98-tól meg mittom én hol katona.
Mindig és mindenben felsőbbrendűnek hiszitek magatokat, az életben, a munkában, az üzletben, a párkapcsolatokban mindenhol...
Szerintem te hülye vagy, minden felsőbbrendűség nélkül.
szimplán megvédem azokat( persze magamat is) a nőket, akik "férfiasabb" szakmát választottak, az olyanoktól, aki csak azért tartja magát alkalmasabbnak, mert töke van.
06-15 18:11
Azért inkább fórumokat látogatnék, ahol katonák beszélgetnek, vagy azok, akik azok szeretnének lenni... Tob. iroda nem feltétlen mindig a legjobb. Sokat elmondanak, de néha úgy hallottam elég nagy a káosz.
Ahol én benn vagyok, ott eléggé jó infókat lehet kapni. Olyanok írnak, akik már rég ott vannak, akik most kerültek oda, akik azok voltak, és akik azok szeretnének lenni. Sok hasznos infót lehet megtudni egy ilyen helyről. (ha mindenáron tudni akarod, akkor írsz egy mailt. kérésem: TÁRGYAT írjál (meg ha a gykorikerdesek linket beszúrod, megkönnyíted a dolgom :) )
Még annyit: Először azt nézd meg, hogy mi az, amivel valószínűleg foglalkozni szeretnél/fogsz.
Ha ZMNE-re mégy, akkor is döntsd el, h milyen irányba. Érdeklődd meg, hogy mérnökök mit csinálnak, kat.vez.esek, kat. gazdászok... Ha Már van végzettséged, valószínűleg könnyebben elhelyezkedsz, de akkor valószínűleg végzettségeddel kapcsolatso munkakört fogsz kapni.
Amit eredetileg ki akartam belőle hozni: Gondolj bele abba is, hogy van rá X% esély, hogy valakit meg fogsz ölni. (azért mert meg KELL, vagy azért, mert az a parancs (aminek nem mondhatsz ellent))
Tehát először azt gondold át, hogy ha arra kerülne a sor, képes lennél-e rá.
Jah... alkalmassági vizsgát ugyanúgy teljesíteni kell.
(Részleteket szintén inkább PM.ben)
A legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!