Mennyi időt töltenek a katonák Afganisztánba?
Amedigra te katona lehetsz hivatalosan adigra már vége lesz az afgán háborúnak.
Egyébként ha önkéntes vagy akkor min 1 hónap utána haza mehetsz afganisztánból.
De ha az Usa hadseregében vagy akor már fél év és 1 év közt kell szolgálnod kivéve ha súlyosan megsérülsz
Hát pont a katonai pályához kevés az, hogy meg van a testalkatod és a kitartásod meg a nyelveket is beszéled. Elég sokan vágnak neki így és nem jön össze nekik.
Afganisztánba meg a feladattól függ, hogy mire küldjük ki a katonáinkat. Olvastam, hogy volt olyan, aki 1 hetet töltött kint, de olvastam olyat is, hogy volt olyan, aki 1 évet.
nem szüntették meg. az ISAF szünt meg de még kint vagyunk.
90%-ban 6 hónap afganisztán. A civil kapcsolattartók/rendőrök akik kimennek dolgozni nagyritkán ők lehetnek kevesebb ideig.
Egyébiránt meg ez is egy munkahely. Ugyanúgy jár be dolgozni az ember fél8ra és végez 4kor mint máshol.
Kivételt ezalól azok a foglalkozások képeznek amik gyakorlótéren vannak.
Romaniaban nemigen van olyan hogy hetekig nem latod a csaladodat, max a tengereszetnel. 8 vagy 24 oras munkaprogram van, esetleg nyaron 1-3 hetes taborok. Ha nem a sajat megyedben helyeznek el akkor kapsz szolgalati bentlakast, ami elegge lesrapalt, vagy kerhetsz alberletpenzt. Szigorubb kondiciokkal a sajat megyedben is elerheto opciok.
Kulfoldi misszio 6 honap altalaban, elotte 3 honap felkeszito, akkor igaz nem sokat fogsz otthon tekeregni.
Hol laksz?
En meg 12 eve Csikban vagyok szerzodeses.
Ha kell meg info szivesen valaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!