Hol találok BP-n jó nagy választékú, olcsó KATONAI boltot?! Igazából csak ilyen webshopokat láttam eddig, meg kissebb izéket. De biztos van valahol egy nagy!
A válasz megírásának időpontja: ma 21:35
Nem,az én mentalitásom nem akadt ki a legújabb hajvasaló beszerzésénél:)
Hát esetleg ajánlhatnál valami kést.Tudom,hogy pl a Puma nagyon jó.De valami 15nél ne nagyon több legyen kellene nekem:)Te is kirándulsz?
Nem kell ám túlbonyolítani a kérdést! Nekem egy 5000 Ft-os késem van ilyen célokra, de egész jól megállja a helyét. Túrázni, vadászni, zsigerelni, de sokszor horgászni is azt viszem. Ha otthon leszek (leghamarabb szombaton) lefényképezem, ha érdekel. Kb. 11-12 cm lehet a pengehossza, a márkája meg szégyenszemre nem jut eszembe, de valami közepes kategória. Utcára mostanában egy FOX bicskám van, de nem kedvelem, tervezem lecserélni, csak az a baj, hogy most már törvénytisztelőnek kell lennem, a fegyvertartásim miatt. Így tehát marad a 8 cm alatti pengehossz:(. Emellett van kb 30 db régi bajonettem is, de azokat óvom:). Esetleg a kitörés 60-ra tervezek vinni egyet, a történelmi hangulat kedvéért.
Túrabakancsnak egy angol katonai bőr bakancsot használok, utcára meg egy HD-t, mindkettőt csípem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!