Hol találok BP-n jó nagy választékú, olcsó KATONAI boltot?! Igazából csak ilyen webshopokat láttam eddig, meg kissebb izéket. De biztos van valahol egy nagy!
Figyelt kérdés
A segítségeteket előre is köszönöm.)2010. jún. 3. 20:58
2/16 A kérdező kommentje:
lány vagyok,nem érdekel a sereg.Csak katonai bakancsot szeretnék nézni ajándékba:)meg körülnézni.
2010. jún. 3. 21:07
3/16 anonim válasza:
Jót még én sem találtam. Az Obsitot például nem ajánlom, nagyon drága, silány minőségűek az áruk is és még az eladók is lekezelőek.
4/16 anonim válasza:
vannak nagyon jó webshopok én is onnan rendeltem a bakancsom.
amúgy van valami katonai bolt a keletinél. a villamos mellett(tod a kicsi szák utcában) nem tudom milyen nem voltam még ott.
ha esetleg valami metálosabb cuccra vágysz, akkor pedig irány a darkshop.
5/16 A kérdező kommentje:
de ha weben redelek,akkor még postaköltséget is kell fizetnem.
nagyobb pengéjű kb 15-20 cm-es késre is szükségem lenne.Hol érdemes utánanézni?
2010. jún. 3. 21:15
6/16 anonim válasza:
igen webshop esetében van szűállítási költség, de van amikor megéri.
kést vadászboltokban, piacokon, stb..
de minek neked 15-20cm-es kés?
7/16 A kérdező kommentje:
túrákhoz:Dmindig szükség van egy nagyobb késre...hetekre el szoktunk menni kirándulni..a másikat ellopták.
2010. jún. 3. 21:20
8/16 anonim válasza:
Webshopokban nem érdemes drágább dolgot rendelni, mert nem tudod, milyen minőséget kapsz. Azért egy késnél például fontos, hogy kézbe vehesd előtte.
9/16 A kérdező kommentje:
bakancsnál meg hogy legalább a saját méretemben felpróbáljam előtte:)
2010. jún. 3. 21:22
10/16 anonim válasza:
Végre egy lány, aki túrázik, meg nem rózsaszín répagatyába öltözik! Székesfehérváron tudok csak olyan boltot, ami megfelelne mindehhez. Ha érdekel, szólj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!