403 pontom van a ZMNE katonai vezetői szakára. Az elég magas ahhoz, hogy bekerüljek?
Figyelt kérdés
Az alkalmassági vizsgálataim mind megvannak, azt tudom, hogy, itt konkrétan senki nem fogja "megmondani", hogy elég-e.
Csak a korábbi évek tapasztalatai alapján ez elég pont vagy kevés?
Válaszokat előre is köszi:)
2010. jún. 3. 11:08
1/9 anonim válasza:
Minden évben más a ponthatár, a rendszer is folyamatosan változik, így nehéz összehasonlítani őket. Biztosat úgyis csak a kihírdetés után tudsz meg.
2/9 anonim válasza:
Szia, szerintem idén nem lesz elég... Nekem is 400-410 között lesz, de elnézve a keretcsökkentést és a még nagyobb jelentkezést, nem tartom valószínűnek, hogy 420 alatt be lehet idén jutni.
Mondjuk ne így legyen! :) Én is elsőnek jelöltem.
3/9 A kérdező kommentje:
Tavaly ugye 385 pont volt a határ, ergó én arra logikázom, hogy akkor tavaly volt olyan aki 385-el került be.
Bár fölösleges itt gondolkozni majd jön a levél és akkor lehet örülni vagy nem örülni:).
2010. jún. 3. 11:50
4/9 anonim válasza:
az a megérzésem: hogy elég lesz. nem tudom, egyszerűen csak érzem!
5/9 anonim válasza:
sziasztok!
biztos elég lesz! Szurkolok :)
3 év múlva megyek én is!
6/9 anonim válasza:
A ponthatár a "legalacsonyabb" bekerülő pontja!Tehát 2009ben valaki 385-el bekerült.28főt vettek fel.Idén 20-33 között vesznek fel ez kb megegyezik a 2009 es adatokkal.kicsit több a jelentkező mint tavaj de állítólag nehéz volt az idei érettségi.Nekem 416 pontom van és 1. hely a kat.vez alkalmasságin akit kérdeztem nem volt senkinek se több.Szerintem 395-410 között lessz a pont.Ha tippelni kell 398:D TEHÁT IZGULHATSZ!:D
9/9 anonim válasza:
remélem, nem! így is sok a kopasz tiszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!