Lehetek légiós, ha kicsit magas a vérnyomásom?
Rövidesen összeomlik az életem. Anyummal laktam eddig, de korházba került. El fogja vinni a bank a házat.
Szóval irány a légió.
A vérnyomásom, 135/75-145/85 között van (pulzus jó, a nyomás ritkán felmegy 150-re)
Ez kizáró ok?
Olyan írjon aki konkrétan tudja a választ. Másra, mellébeszélésre nem vagyok kíváncsi.
Előre is köszönöm!
lesz orvosi vizsgálat, ott majd megállapítják. viszont arra számíts hogy ott senki nem fog segíteni ha felmegy valamiért a vérnyomásod... kiképzésen is haltak már meg görcs-vízbefulladás és egyebek miatt. igaz nem kérdted a véleményem, de anyukád csak ne hagyd itthon egyedül...
Sok sikert!
Erre nem lehet igen vagy nem választ adni. Nem feltétlen kizáró ok, de nem is biztos hogy felvesznek vele. És egyébként sem csak az orvosin múlik a felvétel, de gondolom ezzel tisztában vagy. Az sem mindegy mennyi idős vagy, illetve a többi vizsgálat eredménye is befolyásoló.
Ha a családban volt szív és érrendszeri megbetegedés akkor azt ne mond el ott. Előtte franciából minél többet próbálj meg összeszedni, jól fog jönni illetve a felvételnél sem mindegy hogy már valamennyit tudsz franciául.
Bonne chance!
16:35-ös:
Sok Rejtőt olvastál öcsi, menj vissza COD-ozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!