Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mikor lesz végre Hazánknak...

Mikor lesz végre Hazánknak atomfegyverzete és korhű hadserege? Mi lett az iskolai lövészet létfontosságú tervével?

Figyelt kérdés

Úgy érzem itt az idő, hogy a liberálisak által szajkózott kórházak ügyét félretegyük, s amúgy is most raktak nem kevésre napelemeket.

Hazánk megvédése rendkívül fontos úgy érzem, minden komoly szövetségesünk képes megvédeni magát, s a migráció problémája úgy sújthat még minket, ahogyan a török időkben.

Jogunkban áll megvédeni magunkat.

Úgy érzem a Fidesz tereli a témákat és az erős, nemzeti ellenállás helyett egyet nemértést hoz létre, legfőképp azáltal, hogy a liberális sajtó és média, politikai vonal nyíltan működhet.

-Mikor várható ezeknek a betiltása?

-A határok védelmét miért gondolják, hogy drótkerítéssel meg lehet oldani, mikor betonfalakra lenne szükség?

-A jobboldali, humánus és Keresztény testvéreink miért ellenségeskednek sokszor, abban az időben amikor a Fidesz és a Jobbik összetársítása lenne a fontos?

2017. nov. 27. 11:31
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Adom a válaszokat XD

Amúgy onnan a kérdés, hogy suliban ültünk és a töri tanár szokásához híven előadta Amerika lebombázásának fontosságát.

Úgyhogy nem trollkérdés, ez igenis komoly ügy.

2017. nov. 27. 13:00
 22/36 anonim ***** válasza:
"korhű hadsereg" Tessék mondani! Az meg mi???? (Ugy pontosabban!!!!!)
2017. nov. 27. 13:00
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Érdekelne, mit akarna lebombázni a tanárod az USA-ban :)
2017. nov. 27. 13:01
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Érdekelne a suliban mi a fenét csinálnak a tanárok, hogy simán kitudtál írni ilyen kérdést. Igaz, azután, hogy valaki érettségi közben itt kért segítséget már megse lepődök.
2017. nov. 27. 13:04
 25/36 A kérdező kommentje:

Hát nem sok mindent, van, hogy pálinkafőzésről papol a matektanár meg ilyenek...

Vagy éppen miért kell a Lipóti-ban kenyeret venni, ugye a melegellenesség miatt XD

Már tavaly is tolta amúgy, mondván kiirtották az indiánokat, meg összes háborút szították.

Én meg csak leírtam az ország nagyjának véleményét, de ne engem szidjatok ha amint lehet lelépek innen XD

Egy ilyen rothadt Evangélikus suliba az én gyerekem nem fog járni, ennyi.

2017. nov. 27. 13:10
 26/36 A kérdező kommentje:

Amúgy most itt összejött a kommentekben egy olyan közeg amire nem is számítottam.

A valóság ennek persze teljes ellentettje, remélem tudjátok.

2017. nov. 27. 13:12
 27/36 anonim ***** válasza:
82%

'Már tavaly is tolta amúgy, mondván kiirtották az indiánokat'

Akkor tanárodnak nagyon melegen javasolnék egy továbbképzést, mert ez konkrétan hülyeség :)

2017. nov. 27. 13:13
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha suliban nem a tanulásra koncentrálsz, hanem arra, hogy kérdéseket írj ki a Gyakorira fölsölegesen mész ki külföldre. Oda is olyan kell csak, aki ért is valamihez.
2017. nov. 27. 13:14
 29/36 A kérdező kommentje:

Kár javasolni, még a szülők is összebeszéltek (már amelyik persze ellene volt) de én anyumon és barátnőm anyukáján kívül senki nem emelte fel a szavát, mondván hagyjuk annyiba.

Ez amúgy a LEGFŐBB probléma.

Máshol a világon már rég menesztenek egy ilyen szövegért, itt pedig kvázi szabadon megy a gyűlöletkeltés, mert a kormány megengedi.

Pont egy jó példám: az idei Cannes nyertes A Négyzet-et biztos látták páran, de SPOILER nélkül elmondhatom, hogy ott egy ennél jóval kisebb ügyből kifolyólag végül menesztették a múzeumigazgatót.

Itthon meg elintézték annyival azt ahogyan az egyik gyereket lezsidózták a suliban, hogy váltson nevet, mert KOMPROMITTÁLÓ a közösségre nézve...

*amúgy első kérdés amit itt ebben a témakörben kiírtam

2017. nov. 27. 13:18
 30/36 A kérdező kommentje:

Én tanulok is a magam céljai érdekében rengeteg plusz órát beleadva, a suliba is leteszem a kötelezőt, arról nem tehetek, hogy tanulás már nem folyik.

De ha én kiírom a kérdést, akkor ti miért lógtok fent?

Elvégre ez nem a hvg, vagy bármelyik másik oldal :)

2017. nov. 27. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!