Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Észak-Korának vannak szövetség...

Észak-Korának vannak szövetségesei?

Figyelt kérdés
2017. szept. 25. 19:44
 1/7 anonim válasza:
Kína
2017. szept. 25. 19:45
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

#1 Még Kína sem mondható igazi szövetségesnek, nemrég újabb szankciókat vezettek be Észsk-Korea ellen a kereskedelmet illetően...

Kérdező: Ha arra gondolsz, hogy ki állna mellé egy esetleges háborúban a válasz: feltehetően senki. Egyszerűen még Kínának sem lenne célszerű, mert szembekerülne a legfontosabb gazdasági partnereivel, USA, EU, stb.

2017. szept. 25. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, ha ők támadnak először akkor senki se állna ki ellenük.

Ha az Amerikai Egyesült Államok támadná meg Észak-Koreát akkor szerintem Kínától és Oroszországtól is kapnának segítséget.

2017. szept. 25. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
senki se állna ki mellettük. (nem tudom mért írtam ellenüket)
2017. szept. 25. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Kína!Bár néha jó testvér módára próbálj kis öcsit megregulázni.
2017. szept. 26. 07:27
 6/7 Ezüstkutya ***** válasza:

Kina, Oroszország. Olyat is olvastam, h állitolag Eszak Korea segitséget

kapott a nuklearis fejlesztesekben s nagy hatalmak batoritására provokalja az USA t.

2017. szept. 30. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Az észak-kóreiai rezsimet csak Kína tartja fenni. Nélküle már rég össze omlott volna. Lehet, hogy nem mindennel értenek egyet de akkor is Kína vitathatatlanul hű szövetségesük.

De szövetséges még Orosz o., Plesztin területek, és Irán is.

2017. okt. 2. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!