Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszország+Kína+India VS....

Oroszország+Kína+India VS. Amerika és a szövetségesei?

Figyelt kérdés
Szerintetek egy ilyen összecsapásban ki nyerne? (Bár reméljük, sosem kerül rá sor.) És egy kis indokolást is megköszönnék. :-)
2012. ápr. 21. 18:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
42%
A Keleti-tömb!
2012. ápr. 21. 18:38
 2/25 A kérdező kommentje:
Én is valahogy így spekuláltam.
2012. ápr. 21. 18:39
 3/25 anonim ***** válasza:
87%

A keleti tömb?Na ne viccelődjünk már kérem.

USA+Anglia+Francia+Canada+Németország+Japán+Ausztria+latin-amerika

Mert ezek 1 oldalon állnak.Szerintetek mégis kinyerne?Az USA vezette csapat , sokkal fejlettebbek mint a keleti blokk és a pénz is több.

2012. ápr. 21. 19:10
 4/25 anonim ***** válasza:
81%
+Ausztrália+Izrael
2012. ápr. 21. 19:11
 5/25 anonim válasza:
65%
1. Oroszország és Kína nincs túl jóban szóval kötve hiszem, hogy összefognának. 2. Kína inkább Iránnal fog összefogni. 3 Ha már Irán, hol marad a kérdésből a Közel-Kelet? 4. Szerintem is az USA.
2012. ápr. 21. 19:13
 6/25 anonim ***** válasza:
77%
Kína nincs olyan jóban Oroszországgal.Ők inkább az USA-val tartanának.Ázsiából még Dél-Korea és Japán is az USA szövetségese.
2012. ápr. 21. 19:17
 7/25 anonim ***** válasza:
73%
Kínát rossz helyre soroltad öcskös. Usa és Kína egymás legnagyobb felvásárlói. Egyik megszánne, amásik ipara összerogyna.
2012. ápr. 21. 20:47
 8/25 A kérdező kommentje:
Nem soroltam rossz helyre, ugyanis nem gazdasági kapcsolatok alapján raktam őket egy csapatba, csupán hasra ütésre.
2012. ápr. 21. 21:26
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez egy fiktív összeállítás.Az USA csapata nyerne.Nagyon sok és erős szövetségese van , hiába erős ez a 3 együtt akkor legyőzné őket mivel a szövetségeseket összevetve fejlettség , pénz és létszám fölénybe is lennének.

A valóságban USA és Kína egy oldalon áll.Oroszország kívülálló , néha sikerült felülmúlnia az USA-t néha alulmarad.Űrkutatás kapcsán például az oroszok sokkal erősebb Ion hajtőművet készítettek mint az amerikaiak , hamarosan tesztelik is.

2012. ápr. 21. 21:44
 10/25 anonim ***** válasza:
80%
India nem valószínű, hogy egy tömbbe kerülne Kínával.
2012. ápr. 21. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!