Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Amerika USA-nak hányszor...

Amerika USA-nak hányszor erősebb jelenleg a hadereje mint Oroszországnak?

Figyelt kérdés

Mert az 1.-5 legerősebb ha nem is sorba de ezek:

USA

Oroszország

Kína

Egyesült Királyság

Israel

2012. febr. 6. 02:40
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Elmész és megszámolod és tudni fogod.

De tessék ám pontosan számolni, nem ám csak simán kihozod, hogy kétszer vagy egyszersem!!!

2012. febr. 6. 04:30
 2/10 anonim ***** válasza:
13%

Oroszország benne sincs az első tízben.

Papíron van 1200 harci repülőjük amiből valójában 900 csak alkatrészforrás.

Egy orosz tábornok azt mondta hogy az orosz hadiipar rosszabb minőségben termel mint a kínai és drágább mint az amerikai. Egy t 72-es tank modernizálása 4 millió dollár és még mindig nem kapunk egy jó tankot. Olcsóbb lenne Leopárdoka venni használtan. xD

2012. febr. 6. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

1, 734637495- szer, pontosan.

Az az orosz tábornok pedig eléggé egyedül van a véleményével. Ha jól emlékszek a kijelentéséből nagy botrány is lett Oroszországban. Az orosz hadiipar kiváló minőségű fegyvereket állít elő(már nem azért, de az amerikai F-35 folytonosan problémákkal küzd, a Raptor kudarc, ellenben az új Szuhoj T-50-est mindenki dicséri, és kiváló technika, nem marad el a Raptortól), de az elmúlt 20 évben a jelentős fejlesztések elmaradtak. Az új program szerint azonban Oroszország egész haderejét korszerűsítik a következő 10 évben.

Én még azért beleszámítanám az orosz mentalitást is, ami egy háborúban nem elhanyagolható.

2012. febr. 6. 10:49
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Én az Egyesült királyságot és Izraelt kicserélném Iránra és Észak Koreára, de a kérdésre szerinte csak akkor lehetne megfelelően válaszolni ha élesben összemérnék az erejüket.
2012. febr. 6. 14:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Törökország is ott van az első 5-ben. Észak-Korának nagy létszámú a hadserege de nagyon elavult a technika ott.A vadászgépek alig repülnek,régiek, a repterek nagyon lepusztultak,a is hadsereg éhezik.
2012. febr. 6. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
izrael benne van!
2012. febr. 6. 17:10
 7/10 ThorgilsX ***** válasza:
100%

Izrael benne van?

Jó nagy meccs lenne...a hidegháborúban az oroszoké lett volna a győzelem szerintem(márha csak a 2 ország méri össze az erejét), de hogy ma?

2012. febr. 6. 17:44
 8/10 htr ***** válasza:
34%
szerintem ha usa és izrael megtámadná iránt... vége lenne az usá-nak tévhit hogy olyan erősek, ha összefog a közel kelet, akkor vége az eunak izraelnek éls usának
2012. febr. 7. 21:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Összefog a Közel-Kelet? Ezt melyik pizsiben álmodtad?
2012. febr. 9. 21:45
 10/10 ThorgilsX ***** válasza:
85%
Leginkább abban álmodhatta, amiben a történelem is benne van...Az arabok nem egyszer fogtak már össze...
2012. febr. 10. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!