Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszország+Kína+India VS....

Oroszország+Kína+India VS. Amerika és a szövetségesei?

Figyelt kérdés
Szerintetek egy ilyen összecsapásban ki nyerne? (Bár reméljük, sosem kerül rá sor.) És egy kis indokolást is megköszönnék. :-)
2012. ápr. 21. 18:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
Latin-Amerika és az USA(főleg a britek) mióta állnak egy tömbben? Éppen örülnek a latinok, hogy lerázták az USA befolyást, nekik az oroszok (sőt Kína) sokkal kézenfekvőbb partner.
2012. ápr. 21. 21:50
 12/25 anonim ***** válasza:
37%
Ilyenkor az embermennyiséget nézitek?Ez a 3 ország ember mennyiségben mindenkit ledönt,ráadásul fejlettségben sem rosszabb!USA-nak és szövetségeseinek nincs esélye!
2012. ápr. 22. 15:44
 13/25 anonim ***** válasza:

de basszus ti ennyire értetlenek vagytok?

minden ilyen kérdésnél ez van, hogy jönnek h ez nem ide hanem oda állna....meg h ez nagyon jóba van azzal úgyhogy nem így állna fel...

A KÉRDÉS NEM ARRA IRÁNYUL, HOGY KI MELYIK OLDALHOZ CSATLAKOZNA....

2012. ápr. 23. 02:30
 14/25 anonim ***** válasza:

USA egyértelműen...

gyak ez a 3 ország egymaga nem rendelkezik akkora flottával mint az USA.

2012. ápr. 23. 02:36
 15/25 anonim ***** válasza:
Én tudom ki nyer. Azok a zsidó bankárok akik eddig az összes háborún nyertek pénzt.
2012. ápr. 23. 10:01
 16/25 USA Millitary válasza:
1. ilyen szövetségek nem jönnének létre 2. az ember létszám nem számít 3. USA és szövetségesei fejlettebbek minden szempontból 4. az Oroszok sose fognak szövetkezni a Kínaiakkal inkább szövetkeznek az Amcsikkal...5. Kína fegyverei nem voltak még élesbe tesztelve az Amcsik meg mindig háborúzgatnak így a hibákat könnyeben észre veszik a technikán...
2013. febr. 14. 22:11
 17/25 Winkler Péter válasza:

Öszintén szólva szerintem ha erre a háborúra sor kerülne, nem valószínű hogy igazán bármelyik fél úgy jöhetne ki belőle hogy ténylegesen "nyert".

Szerintem egyik fél se járna jól vele.

2014. jan. 7. 14:18
 18/25 anonim ***** válasza:
Az nyerne amelyik előbb támad.
2014. márc. 19. 18:53
 19/25 anonim válasza:

Idénre azért eléggé aktuálissá vált a kérdés..

BRICS (Brazil-Orosz-Irán-Kína-DélAfrika) + Dél-Amerikai államok (Venezuela, Nicaragua, Kuba, Argentina) + Szíria + KDNK (Észak-Korea)vs. Atlanti tengely (NATO+Izrael).. ebből az összecsapásból az orosz fél nyerne.

Minden háború előtt megkezdődik egy gazdasági háború. Már ebbe beleroppanna az USA, mivel a kínaiak jelentős amerikai állampapírral rendelkeznek, valamint Kínának már egyre inkább nyűg a dollár. Ráadásul élőerőben jóval többen vannak, mint az atlanti államok.

Egy a lényeg, hogy egy ilyen konfliktus kirobbanása esetén egyik se nyomja meg a "PANIC" gombot!

2014. jún. 11. 10:36
 20/25 anonim ***** válasza:
A kelet kína és usa nem nagy spanok viszont putyin és kína is illiberális demokráciát épít és 2 ország sok mindenben hasonlít szerintem a nép biztos azt szeretné hogy kína és az oroszok eggyüt legyenek pláne arrol nek is beszélve hogy kínában 10000000 am êlnek abbol 250 millió alkalmas katonai szolgálatra az kapásbol viszi az usát oroszok pedig attomal is rendelkeznek amivel finganak 1 et és annyi európának tehát szerintem kelet nyerne
2014. okt. 6. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!