Azt,hogy a 21.században nevetséges.
Ember,már olyan vadászrepülőgép is van,ami láthatatlan:D
Mit akarnál hangyákkal háborúzni?
/Szerintem nem árt ha tanul az ember valami harcművészetet. Ha Nyugatra megy különösen./
Ekkora balf_szságot válaszolni.:)
A sorkatonaság egy baromság,ötletnek is nagyon gyenge próbálkozás lenne. :D
Ha viszont harcművészetet akarsz igazán tanulni,akkor jelentkezz be valahol box,vagy karate edzésekre.Az sokkal hasznosabb lesz,mintha szimpla sorkatona lennél.
Sorkatonaság mégis miért lenne fontos manapság??? Elmondom nektek hogyan zajlana ha most a kormány egyik-hétről a másikra bejelentené hogy minden 18 év feletti fiatalnak 1-2 évre be kell menni. Lennének a 60-65 kilós nyurga srácok, lennének a 70-75 kilós ,,engemet nem érdekel ez a hülyeség'' és lennének a 80-90 kilós izomállatok akik szivatnak mindenkit és tövig benyalnak a parancsnoknak :)
Én 21 éves vagyok, apám 2 évig volt katona. Élvezte a sok hülyeséget de mikor egy fárasztó nap után csak moslék főzeléket kaptott egy kis szelet sült szalonnával vagy 2 napos fasírttal akkor kicsit betelt nála is az a bizonyos pohár.
'Én is voltam katona és szerintem teljesen jó volt, a sok kis fiatalt, besoroznám, hogy illemet tanuljon!'
Tudod, a nosztalgia sok mindenre képes :)
A fiatal pedig majd pont a Honvétségnél fog illemet tanulni, mi? Ezt otthon szokás megtanítani.
Náluk is vannak kivételek magatartásban.
Illemet?
Lehetőleg 18 év feletti felnőtt embereknek ne tanítson már senki semmit!
Nem tudom miért van egyeseknek az a beteges vágya,hogy felnőtt embereket akar gyerekként kezelni,irányítani.
Én 42 vagyok, nekem kimaradt (kijátszottam) annak idején. Eleve mindenki el akarta kerülni, ha egy mód volt rá. Nagyon - nagyon kevesek szerették. Persze, ha lettem volna katona, nekem is lennének jó sztorijaim, barátságok szövődhettek stb. Ettől eltekintve egy kalap szart nem ért, főleg már a vége felé. Utálta és kényszermunkaként élte meg a fiatalok túlnyomó többsége. Mindig röhögtem az olyan lúzereken, akiknek az élete eseménye volt az az egy - másfél év. Szeretek beszélgetni, meghallgatom bárki életét, meséljen az asszonyáról milyen az ágyban, mikor kezdett beszélni a gyermeke, hol nyaralt, gyógyul - e az aranyere, de a katonatörténetek elől világgá futok.
Akit ismerek, a korosztályomból, olyan 5 - 10 lőszert lőtt ki átlagban a teljes ideje alatt. A múltkor egy lőtéren hatvan - valamennyit lőttem ki. És még messze nem tudok lőni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!