Thürmer Gyula tisztában van azzal, hogy a második világhaborúban nem csak a németek, hanem az oroszok is lerohanták Lengyelországot?
Figyelt kérdés
Sőt a legtöbb lengyel értelmiségi embert nem Hitlerék, hanem Sztálin katonái gyilkolták le. Bocsánat a sok Thürmer Gyulás kérdésért, de már bicskanyitogatóak az öreg hülyeségei.2017. aug. 18. 10:36
1/6 anonim válasza:
Én tisztában vagyok vele.Amúgy ezt Thürmertől kellene megkérdezned.Bár velem még úgy tanították,hogy Sztálin elvtárs csak a németek elleni védelem érdekében vonult be Lengyelországba.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekünk még ennyit se tanítottak. Csak Németország lerohanta Lengyelországot, és kész. A hős orosz hadsereg meg mindenkit megmentett.
2017. aug. 18. 10:49
3/6 anonim válasza:
'Bocsánat a sok Thürmer Gyulás kérdésért, de már bicskanyitogatóak az öreg hülyeségei.'
Egy Munkáspárt-vezetőtől mégis mit vársz? :D
4/6 anonim válasza:
#2: Nem tudom, hogy te mikor tanultál történelmet, de én a 80-as évek elején már úgy tanultam, hogy Hitler és Sztálin, felosztotta Lengyelországot.
5/6 anonim válasza:
Egyébként Thürmer, nyilván tisztában van vele, legfeljebb letudja annyival, hogy a német támadás után, Sztálinnak nem volt más lehetősége. Ettől függetlenül, tényleg sok egy kicsit a Thürmeres kérdésekből mostanában, különösen Thürmer "jelentőségéhez" képest.
6/6 anonim válasza:
Nem kérdező, nem úgy van. Lehet, hogy te azt tanultad, de biztosíthatlak, nem azt tanították.
És miért bennünket biztatsz munkára. Keresd fel személyesen Thürmert, és kérdezd meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!