Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Még több migráns jön a román-m...

Még több migráns jön a román-magyar határ felől?

Figyelt kérdés
Nem nagyon nézek híradót,csak mostanában egyre több katonai repülőt látok a román határ felé menni.Ez engem azért aggaszt mert eléggé közel lakom a román határhoz.Plussz még a sulim is vallásos és tudtommal az ilyen iszlám rák tudja mik utálják azokat akik nem abban hisznek amiben ők.Valaki tudna valami nyugtató dolgot mondani?

2017. júl. 4. 22:37
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
76%

"Nem. Mi magyarok dönthessük el, hogy letelepedhessen - e itt."

Igen jólenne eldönteni csak sajnos lehetetlen a sok agymosott idióta miatt

"Többen szavaztak per fő a kvóta ellen (ami ugye nincs) mint ahányan az EU csatlakozásunk mellett."

Az azért mégis vicces felhozni hogy mennyien szavaztak a kvótáról ennyi reklám után amit persze a mi pénzünkből fizettek, mégis érvénytelen lett.

A TVs dolog egy példa volt és nem neked címeztem személy szerint ezt, amúgy én se nézek TVt csak minden második reklámban ezt mondták. Ezért írtam

"Hogy te miket tudsz. Most annyi lett volna, 1200 - 1300 körül. És ki az öregisten garantálja, hogy idővel nem lesz több? És, hogyan tartod itt őket a nyitott EU határok mellett?"

Azt írtam, hogy kevesebb mint 1500!

És ezt azért írtam mert 1200-1300 migránsból szerintem Magyarország majdnem legkisebb lakosu városát lehet létrehozni, mégis azt hallod, hogy egy városnyit akarnak betelepíteni ami egy olyan embernek aki nem tájékozott ezzel az 1200-1300as számmal akár azt is hihetné (hidd el biztos van ilyen :D), hogy több mint 1 millió migráns jön mert van sok 1 milliós város. Ha meg nő a számuk akkor se lesz szerintem gond mert Magyarországon munkaerőhiány van, amikre megoldás is nyujthatnának akik akarnak.

Ha meg elmennek máshova azt is meg tudom érteni mivel még a Magyarok se akarnak a saját országukban maradni sajnos...

"Te lehet, hogy még beszélni sem tudtál, amikor már ezt a számot tudtam. De jó az 800 ezernek is."

Ez is egy példa volt hogy az a 1200 migráns milyen mértékben aránylik mondjuk azokkal akik 'megvannak kulömböztetve a magyar társadalomban'.

De ez csak az én független véleményem/ nézéspontom, nem vagyok egy párt oldalán sem.

2017. júl. 5. 17:07
 32/32 anonim ***** válasza:
0%
LIBERALIZMUS!
2017. júl. 5. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!