Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Még több migráns jön a román-m...

Még több migráns jön a román-magyar határ felől?

Figyelt kérdés
Nem nagyon nézek híradót,csak mostanában egyre több katonai repülőt látok a román határ felé menni.Ez engem azért aggaszt mert eléggé közel lakom a román határhoz.Plussz még a sulim is vallásos és tudtommal az ilyen iszlám rák tudja mik utálják azokat akik nem abban hisznek amiben ők.Valaki tudna valami nyugtató dolgot mondani?

2017. júl. 4. 22:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
56%
Makikából szokás szerint ordít az ostoba fajgyűlölet. Néhány bűnöző alapján kijelenti hogy kudarc mindenkinek az integrációja. Szerencsére nem ő fogja eldönteni, hogy ki jöjjön Európába.
2017. júl. 5. 09:07
 12/32 anonim ***** válasza:
0%

"Makikából szokás szerint ordít az ostoba fajgyűlölet."

Idézz tőlem egyetlen fajgyűlölő hozzászólást!

2017. júl. 5. 09:12
 13/32 anonim ***** válasza:
46%
Jönnek ám, erdélyből a magukat székelynek valló román igazolványosok. És egyből kapnak 90%-os utazást (amit te magyar adófizetőként nem) és még sok más kiváltságot.
2017. júl. 5. 09:17
 14/32 anonim ***** válasza:

"Kinek érdeke az, hogy Európa elveszítse a kulturális hagyományait, szinte hetente legyenek terrortámadások?

Európába se jöjjenek migránsok!"

2 mondat egymás után ami faji gyűlöletet sugall

Előítéleted van hogy elveszti a keresztényi európa az értékeit és tiltakozol egy rasz szabad mozgását illetően.

Utoljára Orbánon kívül Hitler tudta így megvezetni a tömeget csak Orbán migráncsozik Hitler meg zsidózott.

Linkelnél nekem minden hétre vonatkozó terrortámadásokat?

Minden hónapra se tudsz igaz?

2017. júl. 5. 09:28
 15/32 anonim ***** válasza:
48%

1. Magyarországon a migráció elsősorban kivándorlásban nyilvánul meg, bevándorolni a kutya sem akar és ez nem véletlen.

2. Ez a migrációs egyensúly hiány nagy probléma, mert így nem lesz nyugdíjunk. Minden erővel azon kellene dolgozni, hogy ide tudjunk csalogatni pár bevándorlót, de sajnos erre nincs esélyünk jelenleg.

2017. júl. 5. 10:16
 16/32 anonim ***** válasza:
40%

"2 mondat egymás után ami faji gyűlöletet sugall"

Nem. Semmi fajgyűlölet nincs benne. Éljen boldogan minden nép, lehetőség szerint a hazájában. Turistaként bárkit szívesen látok, akár meg is vendégelem.ú

"Előítéleted van hogy elveszti a keresztényi európa az értékeit"

Ateista vagyok. Ám sokra tartom a keresztény hagyományokat, és az a véleményem, hogy meg kellene őrizni azokat. Ez már bűn?

"és tiltakozol egy rasz szabad mozgását illetően."

Nem. Bármilyen rassz szabad mozgása ellen tiltakozom, ha az illegális. Én sem mehetek csak úgy hoci - nesze az USA - ba. Szigorú feltételeknek kell ahhoz megfelelni.

"Linkelnél nekem minden hétre vonatkozó terrortámadásokat?

Minden hónapra se tudsz igaz?"

Nyilván költői túlzás, amire rácsaptál mint gyöngytyúk a takonyra, az viszont igaz - és ez a terrorizmus rákfenéje - hogy ma már realitás Európában, hogy bármikor megtörténhet. Akár te is lehetsz áldozat.

2017. júl. 5. 10:23
 17/32 anonim ***** válasza:
16-os Tudom, hogy téged nem érdekel, hogy mi van az afrikaiak és ázsiaiak országaiban. Azért nem érdekel, mert te egy kirekesztő, szélsőjobbos, ritka ember fajta vagy, akinek az ideje lejárt 1945. Május 9-én. Továbbá lehet, hogy nem akarod, de a te fiadnak már kenyából származó felesége, lányodnak meg muszlim vallású, szír férje lesz. A Migránsok nem vadak, hanem sokat szenvedett emberek, és velünk együtt fognak élni Magyarország SZÍNES lesz és Európa is SZÍNES lesz. Szerezz lőfegyvert és lődd főbe magadat. Kövessed a vezéredet, aki már 1945. Április 30-án főbe lőtte magát. A nácik vesztettek 1945-ben és veszíteni foga a kirekesztő, rasszista, fideszes Magyarország már nem soká fog létezni. A te orbánodnak is megvannak számlálva a napjai. Szerintem éljen együtt minden féle származású, bőrszínű, vallású, szexuális beállítottságú ember Magyarországon. Akkor is színes lesz Magyarország! Halál a fasiszta hordákra! A DICSŐSÉGES SZTÁLIN ELVTÁRS parancsára egy lépést se hátrálhatnak a Bevándorló Hősök. A Bevándorlóknak joguk van hozzá, hogy Magyarországon éljenek. Magyarország nem csak a magyaroké!
2017. júl. 5. 10:38
 18/32 anonim ***** válasza:

17.

Borogasd, majd elmúlik.

2017. júl. 5. 10:42
 19/32 anonim ***** válasza:

""Linkelnél nekem minden hétre vonatkozó terrortámadásokat?

Minden hónapra se tudsz igaz?"

Nyilván költői túlzás, amire rácsaptál mint gyöngytyúk a takonyra, az viszont igaz - és ez a terrorizmus rákfenéje - hogy ma már realitás Európában, hogy bármikor megtörténhet. Akár te is lehetsz áldozat."

Fidesztől tanultad? nem csaptam le semmire csak balgaságokat beszélsz és költői túlzás nélkül REÁLISAN rávilágítottam hogy csak gyűlölködsz

Előbb fogja a fidesz kisemmizni a lakosságot minthogy itt terrortámadás történjen, ez az ország egy romhalmaz, ha a pottyantósba belevécézel fel fog tűnni hogy bele botyantottál?

Amit szajkózol az csak pártpropaganda, jól fizet érte a fűrer?

2017. júl. 5. 10:49
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

De, végül is ráérek ma, vegyük sorba, kell egy kis szórakozás is. Épp kis sült szalonnát reggelizem. A régi időkben az urak torzszülöttekkel, alakoskodókkal mulattatták magukat lakoma közben.

"Tudom, hogy téged nem érdekel, hogy mi van az afrikaiak és ázsiaiak országaiban."

De érdekel, csak azért hazánk:

1. Nem felelős.

2. Nem következik abból, ami ott történik, hogy nekik ide kelljen jönniük.

"Azért nem érdekel, mert te egy kirekesztő, szélsőjobbos, ritka ember fajta vagy"

Nem. Nem tudsz tőlem ilyet idézni, kb. 6 éve írogatok ide, nosza.

"Továbbá lehet, hogy nem akarod, de a te fiadnak már kenyából származó felesége, lányodnak meg muszlim vallású, szír férje lesz."

Lehet, az ő dolga lesz. De amíg lehet, szűkítsük le a lehetőséget. Lányom van - neked van gyereked? - sok mindenre képes lennék érte. De ha ilyen jól tudsz jósolni, írd már meg privátban a jövő hétre azt az öt számot.

"A Migránsok nem vadak, hanem sokat szenvedett emberek"

Te jártál már Calais - ban kamionnal? Én igen, ne mutasd be őket.

"és velünk együtt fognak élni"

Élj velük.

"Magyarország SZÍNES lesz és Európa is SZÍNES lesz."

Piros - fehér - zöld.

"Szerezz lőfegyvert"

Ne kísérts...Azért az a véleményem ami, hogy egy napon NE kelljen fegyvert a kezünkbe venni.

"és lődd főbe magadat."

Te ilyen demokrata vagy mi vagy, ugye? Tehát lőjem fejbe magam, én, 42 éves, büntetlen előéletű teljes jogú magyar állampolgár, egy 3.5 éves kislány apja, mert az a véleményem - a tévedés jogát fenntartva, hogy a bevándorlás káros?

"Kövessed a vezéredet, aki már 1945. Április 30-án főbe lőtte magát. A nácik vesztettek 1945-ben és veszíteni"

Mi közöm a nácikhoz? Általában negatívan írok Hitlerről - nemrég is volt egy kérdés - ha szóba kerül.

"rasszista, fideszes Magyarország már nem soká fog létezni."

A Fideszben vannak pl. zsidók is, nemde?

"A te orbánodnak is megvannak számlálva a napjai."

Orbánom? Soha nem szavaztam még a Fideszre.

"Szerintem éljen együtt minden féle származású, bőrszínű, vallású, szexuális beállítottságú ember Magyarországon."

Szerinted. Mások szerint meg nem. Apropó, az megvan, hogy a Fidesz jó eséllyel nyeri a '18 - as választásokat? Nem tetszik? Ilyen bunkó a nép? Ők is lőjék fejbe magukat? Akkor nem te vagy akkor a náci?

"Akkor is színes lesz Magyarország!"

Mondom, lottózz.

"Halál a fasiszta hordákra!"

Most mit tettek szegény olaszok?

"A DICSŐSÉGES SZTÁLIN ELVTÁRS"

Hát Hitler egy polgárjogi aktivista volt Dzsugasvilihez képest.

"parancsára egy lépést se hátrálhatnak a Bevándorló Hősök"

Ja, hogy ironizálsz.

"A Bevándorlóknak joguk van hozzá, hogy Magyarországon éljenek."

De jure nincsen.

"Magyarország nem csak a magyaroké!"

De. Gyenge az érveléstechnikád.

Jó, értem én, hogy provokálsz, csak sok fiatal is jár ide, hátha tanulnak.

2017. júl. 5. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!