Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A honvédelmünk rettentően le...

A honvédelmünk rettentően le van égve. Pontosan mennyire?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a létszám nagyon minimális, a modern felszerelés nagy része a Közel-Keleten, itthon csak a ruszkiktól ránkhagyott holmik vannak szinte, mit lehetne tenni végre?
2010. máj. 16. 13:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

elmondom mit lehetett VOLNA TENNI!

(ha a Fidesz nem nyalt volna be)

kérem szépen a Jobbiknak kellet volna a Nemzetbiztonságot adni.

Sokan mondják, hogy nem, nem mivel "fasiszta, neonáci" stb.

de gondoljatok már bele..és ha az lenne??ismétlem: LENNE?

akkor mi van? ebben a kérdésben az volt a kérdés, hogy miért nincs? Na akkor lenne egy nagyon erős hadseregünk! Kérem szépen Magyarország..fel kéne ébredni.

Mellékesen ez a tót vészharang nem tetszik, szerintem ebből lesz valami és a mostani hadseregünk max fél óráig bírná. Meg a fele kint van külföldön..

2010. máj. 31. 21:11
 22/28 anonim ***** válasza:

"Mellékesen ez a tót vészharang nem tetszik, szerintem ebből lesz valami és a mostani hadseregünk max fél óráig bírná. "

Ne viccelj, a térség hadseregei között a magyar a legjobbak közt van, hála a Gripenekkel felszerelt légierőnek. A mai háborúkat már főleg azokkal vívják, nem tankokkal meg harckocsikkal. A szlovák hadsereget nagyon rövid idő alatt lerendeznénk, ha netán eszükbe jutna valami vicces dolog. A Nyitra melletti rakétabázis számít egyedül valamit náluk, azt kell az elején kiiktatni, utána nyert ügyünk van. A szlovákoknak csak a területvédelmi erőik jelentősek létszámban, de azokkal meg csak a hegyeik között érnének valamit, mi oda úgysem mennénk, ott nem laknak magyarok.

2010. jún. 1. 13:32
 23/28 anonim ***** válasza:
én a védelemről beszéltem..amúgy szerinted nekik nincs vadászgépjeik?:)
2010. jún. 1. 18:57
 24/28 anonim ***** válasza:
Környékékbeli országok? Románia? hmmm.. románia élő erőben, és technikai erőben is legyalogolna.... Már nem vagyunk 1960-ban...
2010. jún. 1. 19:31
 25/28 anonim ***** válasza:

"..amúgy szerinted nekik nincs vadászgépjeik?:)"

10 db MIG 29-esük van, ami fel is tud szállni. Azzal nemigen rúgnak labdába ellenünk. Csak a pofájuk igen nagy. A román hadsereg nagy része is rozsdatemető, igen le van rohadva technikailag.

2010. jún. 1. 20:22
 26/28 anonim ***** válasza:

"Na akkor lenne egy nagyon erős hadseregünk! Kérem szépen Magyarország..fel kéne ébredni."

Honnan, milyen pénzből lenne az a hatalmas hadsereg?

Mert ha még besoroznak 200.000 embert, vagy kötelező sorkatonaságoz vezetnek be, attól még nem lesz erős hadseregünk, csak egy rakat emberünk.

A modern technika ér valamit, de az meg rohadt drága.

2010. jún. 1. 20:43
 27/28 anonim ***** válasza:

Felesleges ilyenekre költeni, Európában már ezer éve nem volt komolyabb háború.

Mármint csak ilyen függetlenségi, mint a délszláv.

Ehhez a kommenthez annyit hogy Európában az eletelt 1000 évben kb 100 év volt amikor nem volt valahol haború...

2010. aug. 13. 17:57
 28/28 anonim ***** válasza:
időszerű lenne újra fejleszteni, ahogy haladnak az évek, globálisan egyre közelebb vagyunk a vízháborúkhoz, márpedig mi nagyon jól állunk vízzel.
2010. szept. 27. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!