Rettentően fáj a hátam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma ültem a suliba és hátraakartam dőlni,de akkora fájdalmat éreztem mintha kést szúrtak volna belém. Azóta szörnyen fáj a gerincemnél. Anyukám szerint sérvem lesz. Alig bírok mozogni,minden mozdulat kín :/ osztályfőnők nem engedett orvoshoz. Mit tegyek hogy jobban legyek?
Köszi: 18/L
2011. szept. 30. 13:56
1/2 marci220 válasza:
minden félle képpen meny el orvoshóz mert ez nem játék ha a sérv elfojik és egy ideget károsit akkor annak bénulás a következménye anyukámnak már volt sérve öt meg is mütötték.minél hamarabb késöbb kezded el a gyogytornát már annál nagyobb bajban van a gerinced és ez ki hat az életed hátralévő részére!most még meg elözhető a baj de késöbb már nem.szerintem foggadd meg a tanácsot és meny el orvoshóz.ajánlom az OITI-T ez egy idegsebészet ahol magyarország legjóbb idegsebészei vannak itt segítenek neked!(amerikai ut és mexicoi ut közelében)!!
2/2 marci220 válasza:
esetleges alternatíva lehet:dichlack krém és reumha kenőde ez csak a fájdalmat csökenti és az izmokat lazítja a valós broblémára NEM HAT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!