6 hetes terhes vagyok, mitől fáj rettentően a hátam?
Figyelt kérdés
A derekamnál fáj, meg picivel följebb.. Normális?2008. dec. 20. 18:30
1/4 anonim válasza:
Szia,
Nekem elsö pillanatól fáj a derekam vagy a hátam.Azt mondták alakul át az egész szervezetem és ahogy fáj a méhem (mivel nö a pici miadt) ez kisugárzik a derékra is.Szoval nekem még rosszabb lesz ahogy telik az idö és hizok is.De ez van!!!Pihenj sokat!!!Ha lehet ne ülj,vagy görnyedj elöre hanem dölj hatra!
De ha mégis nagyon fájna vagy elkezdenél görcsölni akkor fordulj orvoshoz!!!Minden jot!
16 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Én is erős hát és derékfájással küzdök. De teljesen normális. 20 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Én is 6 hetes vagyok.A hátam nekem is majd le szakad sokszor.Főleg ha kicsit többet sétálok!De ne aggódj,ez a terhesség velejárója!Gratula a babához!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nekem ez a második babám, csak egyáltalán nem emlékeztem, hogy anno fájt-e a derekam... De akkor ez a velejárója :)
Boldog babavárást és Kellemes Ünnepeket Nektek is! :)
2008. dec. 21. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!