Hogy kell, házilag jó atombunkert építeni?
Készülgess. Jó nagy bunkert építs. Kell bele minden, ami ma a földön létezik. Beleértve ipart, mezőgazdaságot, állatot, növényt, mert kintről aztán semmi. Amolyan Noé bárkája, nehezítve azzal, hogy se víz, se levegő.
Ha spórolsz, és mondjuk acélműveket nem viszel, akkor majd lemondasz mindenről, amihez acél kell, de de elleszel. Csak győzzed munkával.
"k**a nagy pince"
Hát igen, a krumpli nem fog elszökni onnan, az már biztos:D
Egyébként a 2012es hisztériának köszönhetően Épült pár atombunker.. jó pénzért bérelhetőek, meg aztán partykat lehet ott csapni:D Nem kopog át a szomszéd (krumplija) az is biztos!
Ivóvíz ellátás az meglenne oldva, van igen mély fúrt kutam, be lett vizsgálva, ivóvíz minőségű. Valahogy be kellene csövezni, hogy a bunkerban is meg tudjak egy csapot nyitni, ha vízre lenne szükség. Áramot generátorral kellene megoldani. A robbanás után ki kell menni védőruhába és ki kell tenni a napelemeket meg egy szélgenerátort. Aztán lenne bent áram is, igaz korlátozottan.
Mondjuk a robbanás epicentrumától messze lennék. Ha bekapna Magyarország egy atomot, akkor az tuti, hogy Budapest lenne a célpont, én attól messze vagyok, több mint 200 km-re. Viszont, ha Bécs kapja be az atomot, akkor attól kb. 95 km-re vagyok.
Kérdező!
Mi lesz akkor ha vegyi és/vagy biológiai fegyvert vetnek be? Vagy radiológiai fegyvereket ("piszkos bombát")?
Hogy fogod túlélni a nukleáris telet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!