Mai technikával meg lehetne építeni a P1000 Ratte és P1500 Dora német tankokat?
Meg, de ugyanazert lennenek hasznalhatatlanok, mint akkoriban: azzal a sullyal nincs hid, ami elbirna, es sziklas talajon kivul kb. mindenhol elsullyedne. A javitasa szinten gondot okozna, mivel semmivel nem lehetne elvontatni (max. egy masik ugyanolyannal).
A sebesseg is problemas lenne - foleg, hogy egy ekkora cuccot nem csak gyorsitani, de fekezni is kell. Nem mellesleg minel nagyobb a celpont, annal konnyebb eltalalni is. Es ha egyszer az egyik lanctalp lejon rola, az a tank bizony ott marad, ahol van, mar persze ami megmaradt belole.
Egyébként lelkesedésem lelohadt azóta, mert utánanéztem ésd megláttam hogy vannak bizony olyan lánctalpas bányagépek és kanalas gépek amelyek mellet a (sosem) létező Ratte és DOra is elbújhatna.
Csak azt reméltem megtaláltam a világ legnagyobb lánctalpasait. Még ha nem is léteztek csak papíron.
Aztán tessék van nagyobb, és még létezik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!