Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért gondolják nagyon sokan...

Miért gondolják nagyon sokan orosz ellenes provokációnak a NATO országok katonai megerősítését?

Figyelt kérdés

Komolyan olyan sok ember vinnyog, hogy az USA provokál, szuverén országokba mer rakétavédelmet telepíteni, és majd emiatt tör ki háború, az ilyen emberek mit éreznek?

Mióta provokáció megvédeni magunkat?

Ez olyan, mintha egy gettóban a kerítésem 3 méter magas lenne, sok kutyám, és jól védett házam lenne, erre pedig azt mondaná pár ember, hogyha folytatom a védelmem erősítését, akkor megtámadnak. Miért hiszi nagyon sok ember, hogy akkor nem lesz háború, ha meghunyászkodunk és lapítunk? Nem inkább fordítva van, akkor van béke, ha erőt mutatunk?

Az oroszok pedig milyen erőegyensúlyról beszélnek, vagy egyáltalán mit akarnak? Azt gondolják, hogy egyenrangúak az USA-val, akiknek 8-szor annyi GDP-jük, és sokkal erősebb hadseregük van?

Nincs így is túl sok hatalma az oroszoknak? Hát az olaszoknak erősebb gazdaságuk van. Nekünk pedig miért kell fogadni az elnöküket? 56-ot már elfelejtettük?

45 év elnyomás nem volt elég? Egyáltalán milyen hosszútávú előnyünk származik egy agresszív ország támogatásából?

2017. febr. 15. 00:01
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

20.: Nemcsak a tőlünk vettek fegyvert a horvátok.

Egyébként is nevetséges mennyiséget adtunk el, 10 ezer karabélyt, és hozzá 3 millió lőszert.

Egy háborúban körülbelül 50 ezer lőszerre jut egy halálos találat.

2017. febr. 18. 00:45
 22/23 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező!

Tudom, hogy nem csak mi adtunk el fegyvert, csak arra a tényre akartam rá világítani az előttem válaszolót, hogy Jugoszlávia szétesésért nem az USA-t kell hibáztatni.

Bár ki tudja lehet, hogy majd benyög egy olyan elméletet, hogy a horvát felkelést valójában a CIA robbantotta ki.

Engem legjobban az érdekelne, hogyan tették tönkre kelet-ázsiai országokat és ezt ki mondta neki, mert nekem nem nagyon úgy tűnik, hogy leáldozóban vannak.

2017. febr. 18. 01:23
 23/23 anonim ***** válasza:

"Utolso, ezt ne mcsak en allitom, hanem Oroszorszag vedelmi tanacsadoi, es maga Putin. A legvedelmi raketarendszert atlehet alakitani eleg hamar, senkise tudja azt rendesen felugyelni, ezert kell az orosz legvedelemnek felkeszulnie tamado raketakkal, nuklearis fegyverekkel, hogy biztonsagban erezzek magukat. "

"Amiekt leirtal aval Oroszorszag is tisztaban van, de aval is, amit mar fenntiekben leirtam. "

Szóval az oroszok tisztában vannak azzal, hogy a fent említett fegyver fizikailag nem alkalmas arra hogy Oroszországot elérje, továbbá átalakítani sem lehet az indítóállásokat, mert az indítókonténerekbe fizikailag sem férnek bele a támadó célú rakéták ( valljuk be azért kisfelxxel és egy üszkös hetra trafóval merész lenne nekiesni egy pár millió dolláros indítóállásnak ), de mégis azt mondják hogy ez támadásra alkalmas.. Mondd, te nem érzed ezt ellentmondásnak? :D

Nézzük kronológiai sorrendben : az oroszok megdézsmálják Ukrajnát, ami után a közeli országok védelmi fegyvereket telepítenek mert fosnak hogy az oroszok nem állnak meg Donyeckben, majd utána az oroszok kijelentik, hogy veszélyben érzik magukat és támadófegyvereket telepítenek... Logikus. Nem is értem eddig miért nem az oroszok pártján álltam.

2017. febr. 19. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!