Sorkatonaságnál felért-e az újoncok szivatása az általános iskolai terrorral, amikor az áldozattipust alázzák, ütik, verik?
Összekenték az ebédlő falát és arra kényszerítették a tök ártatlan nyuszi gyereket, hogy azt mondja, ő tette - két hét zárkát kapott, ártatlanul. Késöbb is sok baromságra kényszerítették.
Ellopták a tiszt mobilját. Ráfogták az ártatlan nyuszira. A tiszt viszont ez esetben nem volt hülye. Azt mondta, ha másnap reggelig nem lesz meg a telefonja, akkor három hétig senki sem kap kimenőt. Másnap reggel ott volt az asztalon, sértetlenül.
Semmi durva dolog nem volt, foleg a verekedest tiltja a szabalyzat, ezert senkinek se volt kedve a voros szonyegre menni. A szivatas tobbsege kimerult az idosebbek merhetetlen lustasagaban, tehat tobb melo maradt nekunk.
Off: Mifele iskolakba jarnak a mai fiatalok? Alazas, veres? Max kikozositettet lattam, verekedni meg az agyatlan alfahimek szoktak az aktualis plazzacican. Pedig megyeszekhelyi suliba jartam...
Sokan keverik az akkori magyar sereget, a szovjet-orosz hadsereggel. Azért voltak különbségek.
Általános iskolait tudok, a magamét. Egyszer ájulásig vertek. Majd amikor felkeltem, azt vettem észre, hogy a lányok köpdösnek.....
Volt szívatás, de nem embertelen. Amiről a pletykák keringenek, annak negyede sem igaz.
Például amikor sorkatonaság volt, akkor még nem volt mobil!
Bambinók! Honnan veszitek, hogy az 1990-es és 2000-es évek fordulóján nem volt mobiltelefon??? Lehet, hogy nálatok, Mucsán még nem ismerték a mobilt - ez előfordulhat, de bizony akkor már volt. Sőt, már az 1990-es évek elején is volt.
Az első eset - egy budapesti laktanya, 1996-ban.
A második eset - egy csobánkai laktanya, 2000-ben.
Aki szerint hazudok, az egy raksasza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!