Románia vs Magyarország?
Nem kérem azokat a kommenteket, hogy "Ú megint egy 10 éves CoD-ból"Nem, nem vagyok 10 éves és CoD-ozni se szoktam.
És aztsem, hogy "Papiron, hány van és ebből hány hadraforgatható az két külön dolog" És tudom, hogy már volt 2012-ben egy "Románia vs Magyarország?" kérdés de az már régi.És mostanra sokat változott a világ és az országok hadereje.Szóval ki nyerne?
"Nem kérem azokat a kommenteket, hogy "Ú megint egy 10 éves CoD-ból"
Pedig agyilag valahol ott vagy.
#1 Hát legalább te válaszoltál egy félimegddig hasznos választ :D
#2,3 Sejtettem, hogy az ilyen szánalmakból csak ennyi tud kijönni válaszként!Kaptatok egy piros pacsit!:) Ez a topik a "Hadsereg,Hadvezetés" nevet viseli.Az ilyesfajta kérdések pont ide valók! Ha nem tetszik akkor meg nem kell elolvasni na...
Attól függ,hogy ki támad.
A NATO azonnal rohanna intézkedni,egy Oroszországnak nyilván nem mernek neki menni,de egy Magyarországnak vagy Romániának simán.
Most őszintén, egy ilyen kérdésre milyen választ vársz?
Abszolút nem vagy tisztában a világpolitika működésével, szerinted most, 2017-ben Románia és Magyarország csak úgy büntetlenül kedvükre megtámadhatják a másikat.
Ilyen primitív, 12 éves hülyegyerekekre jellemző gondolkodási szint mellett mit akarsz, hogyan viszonyuljanak hozzád az emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!