Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyit keresnek azok a...

Mennyit keresnek azok a katonák, akik ilyen Afganisztán, meg hasonló helyekre mennek harcolni? Vagy most akár az ISIS ellen, Szíria, ilyesmi.

Figyelt kérdés

Amerikaiak, franciák, angolok, akár magyarok is. Én úgy tudtam, hogy baromira jól keresnek az ilyenek.

Ám van a Nehéz idők film. Ismeritek? Nah abban nekem az a fura, hogy a történet szerint 6 év katonai múlttal rendelkező Jim, aki még kitüntetést is kapott, nah ahhoz képest nagyon vacak albérletben lakik, abból is kiakarják tenni és semmi pénze csórinak. A filmben mondja, hogy az autója lenullázta, mikor megkérdezi a barátja, hogy mi lett azzal amit a seregben spórolt. Hozzáteszi, hogy az adómentessel. A történet szerint nyilván jobb, hogy csórók, de a katonai múlt miatt nekem ez durva. Hiszen egy bolti, vagy gyári melós él hasonlóan.

2017. jan. 6. 19:36
 1/5 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy a film nyilván így olyan amilyen, hogy csórók és nem gazdagok. De a katonai múlt miatt nagyon fura, hiszen azzal én úgy tudtam, hogy nagyon jól lehet keresni.

Sokan pont a pénz miatt választják.

2017. jan. 6. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez csak film.

Az amerikai katonák kifejezetten jól keresnek,ráadásul egyéb juttatásokat is kapnak,a tanulásodat is támogatják,tehát csak élve kell hazajönni és nincs probléma.

Itt egy táblázat,ha érdekel:

[link]

2017. jan. 6. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Magyarországon az alapilletmény mellett kiküldetési pótlékot kapnak. Egyik ismerősöm Boszniában és Koszovóban volt békefenntartó a 2000-res évek elején, törzsőrmesterként kapott valami 250-300 körül az alapilletményen felül.
2017. jan. 6. 20:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a táblázatot, érdekel, mindjárt meg is nézem!

Az rendben van, hogy csak film, de ekkora baromságot miért tesznek egy filmbe? Hiszen ez baromi zavaró és idétlen dolog.

2017. jan. 6. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Az rendben van, hogy csak film, de ekkora baromságot miért tesznek egy filmbe?

Mert egy film. Pont amiert vannak a kifogyhatatlan pisztolyok, a 6 sebbol verzo superugynok ami atmaszik egy 4 meteres keritesen es igy tovabb.

Attol fugg hogy hova es kik mennek, egy magyar nem fog annyit kapni mint egy amcsi. Afganisztanba a mi embereink 70 dollart kaptak naponta, plusz az itthoni alap fizetest. Plusz minden ott toltott hetveget kiadtak itthon szabadsagkent.

2017. jan. 7. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!