Miért nincs igény Magyarországon normális hadseregre?
" #12 Dobj már légyszi egy hivatkozást arra amit állítasz. Még nem hallottam róla, hogy bárki is panaszkodna a Magyar honvédségre a NATOn belül."
Ezt nem most olvastam már, így link nuku, viszont ha jól tévedek az előírás az lenne, hogy a GDP 2%-át kellene rákölteni a hadseregre.
Most viszont ez még az 1%-át sem éri el....
Az egykori rendszerváltók megállapodásukban vállalták a háttérhatalmak nyomására,hogy az országot eladják nekik,és a nemzetet rabszolgáikká teszik,s ugyebár,a rabszolgáknak nincs,csak játékhadserege.Ez van.
Egy olyan uralkodó rétegre volna szükség,akik nem vehetők meg,és kizárólag magyar érdekeket képviselnek.
Életkém, egészen aprócska az ország, tökmindegy mekkora a hadseregünk.
Jobb taktika lenne jóba lenni azokkal, akik adott esetben megvédhetnének.
Na, mi szokás szerint pont az ellenkezőjét tesszük.
Szerintem pedig igenis megvédjük a hazát a betolakodóktól.
Ma még elég a kerítés meg a könnygáz, vízágyúval megbolondítva.
Holnap lehet, már könnyúpáncélosokat kell bevetnünk a határ védelmére.
Holnap után lehet, hogy napalmot szór mind a 14 Gripenünk a senki földjére.
Minden esetre én köszönöm azoknak az emberenek az erőfeszítéseit, akik megvédenek engem, és a családomat!
Vagyis a konklúzió.
Magyarország hadserege, és rendőrsége tökéletesen ellátja a feléjük támasztott követelményeket.
Mellékesen pedig megjegyezném, hogy a Magyar légierőre kifejezetten büszke vagyok. A környékünkön jelenleg egyik ország sem tud felmutatni hasonlóan modern, és ütőképes légierőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!