Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nincs igény Magyarország...

Miért nincs igény Magyarországon normális hadseregre?

Figyelt kérdés

2016. dec. 18. 17:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
37%
*seggében
2016. dec. 19. 14:19
 22/36 anonim ***** válasza:
51%
Az oroszok akkor se üzennének hadat nekünk, ha a cigány nem nyalná putyin fenekét. Az oroszoknak nincs tervük arra vonatkozóan, hogy megtámadjanak bennünket, elmúlt években is inkább az ukránokat kóstolgatták. Egy erős Magyar Honvédségre szükség lenne, hogy legyen egy erő, amely képes megvédeni a Hazánkat külső támadásoktól, ha mondjuk szlovákok, szerbek, románok támadnának ránk, akik utálnak minket az oroszokkal ellentétben és jelenleg erősebb a hadseregük a miénknél, tehát be kéne keményítenünk nekünk is. Magyarország biztonságát nem az amcsik és az oroszok fenekének kinyaldosásával, hanem saját hadseregünk megerősítésével, sorkatonaság újra bevezetésével, hadseregünk modernizálásával kell biztosítanunk.
2016. dec. 19. 14:41
 23/36 anonim ***** válasza:
54%

" #12 Dobj már légyszi egy hivatkozást arra amit állítasz. Még nem hallottam róla, hogy bárki is panaszkodna a Magyar honvédségre a NATOn belül."

Ezt nem most olvastam már, így link nuku, viszont ha jól tévedek az előírás az lenne, hogy a GDP 2%-át kellene rákölteni a hadseregre.

Most viszont ez még az 1%-át sem éri el....

2016. dec. 19. 15:14
 24/36 anonim ***** válasza:
24%
Kell a pénz a politikusokra, akiket az emberek megválasztottak...
2016. dec. 19. 19:46
 25/36 anonim ***** válasza:
28%
Azért, mert jelenleg nincs háborús helyzet közép-kelet Európában. Egy ütőképes hadsereget folyamatosan fenntartani elég sokba kerül. Ha szükség lenne megvédeni a hazát, rövid időn belül fel tudnánk mutatni egy az országunk méretéhez képest erős hadsereget. (Valószínűleg még én is jelentkeznék önkéntesnek, bár már nem vagyok 20 éves.)
2016. dec. 20. 10:47
 26/36 anonim ***** válasza:
45%

Az egykori rendszerváltók megállapodásukban vállalták a háttérhatalmak nyomására,hogy az országot eladják nekik,és a nemzetet rabszolgáikká teszik,s ugyebár,a rabszolgáknak nincs,csak játékhadserege.Ez van.

Egy olyan uralkodó rétegre volna szükség,akik nem vehetők meg,és kizárólag magyar érdekeket képviselnek.

2016. dec. 20. 19:04
 27/36 anonim ***** válasza:
31%
Én 822 napig védtem a hazát.A ballibsik a szavazatokért kitalálták,hogy jobb ,ha ahazát nem védi senki.Az mindenkinek jobb.Szabad Demokraták(bűnözők )Szervezete.
2016. dec. 23. 07:07
 28/36 anonim ***** válasza:
41%

Életkém, egészen aprócska az ország, tökmindegy mekkora a hadseregünk.

Jobb taktika lenne jóba lenni azokkal, akik adott esetben megvédhetnének.

Na, mi szokás szerint pont az ellenkezőjét tesszük.

2016. dec. 23. 09:41
 29/36 anonim ***** válasza:
73%
#27: A sorkatonaságról beszélsz amit eltöröltek? Segítek, a FIDESZ is megszavazta a törvényt amit az országgyűlés fogadott el! És az neked haza védése volt? Max. a laktanya védés volt az őrbódéban fent.
2016. dec. 23. 12:17
 30/36 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem pedig igenis megvédjük a hazát a betolakodóktól.

Ma még elég a kerítés meg a könnygáz, vízágyúval megbolondítva.

Holnap lehet, már könnyúpáncélosokat kell bevetnünk a határ védelmére.

Holnap után lehet, hogy napalmot szór mind a 14 Gripenünk a senki földjére.

Minden esetre én köszönöm azoknak az emberenek az erőfeszítéseit, akik megvédenek engem, és a családomat!

Vagyis a konklúzió.

Magyarország hadserege, és rendőrsége tökéletesen ellátja a feléjük támasztott követelményeket.

Mellékesen pedig megjegyezném, hogy a Magyar légierőre kifejezetten büszke vagyok. A környékünkön jelenleg egyik ország sem tud felmutatni hasonlóan modern, és ütőképes légierőt.

2017. jan. 10. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!