1956-ban a 20 év alattiak akik embert öltek, felfogták mit csináltak el tudtak számolni a lelkiismeretükkel?
Azok a 13-14 évesek, vagy akár a 16 évesek lányok ,fiúk felfogták a dolgokat, embert öltem, vagy akik lövöldöztek, tudták mit csináltak.
Hogy tértek le aludni, megöltem ma 1 ávóst, 2 szovjetkatonát, jó napom volt, 3 kill.
Vagy az a 16 éves szép lány Erika, címlaplány lett 1956-ban.
Nem hiszek olyan ember könyvében aki gyereke kezébe fegyvert ad, majd lelép és őket sz..ba hagyja.
Gyűlölöm azt a palesztint aki hagyja, hogy a zsidók elleni tüntetők között gyerekek legyenek, aki hagyja, hogy gyereke kővel dobáljon fegyveres izraeli katonát, majd a konfliktus után mutogatja a sérült, vagy halott kiskorút. Utálom Adolf Hitlert, mert gyerekeket küldött orosz és amerikai katonák ellen.
Utálom aki gyerek kezébe fegyvert ad,(pláne nem az apja, anyja vagy rokona), és nem veszem be, hogy ez a forradalom érdeke, meg tisztasága dumát.
..és utálom azt aki ezek után amerikáig menekül, miközben van olyan gyerek akit halálra ítélnek (nem azért mert hős volt, hanem azért mert még gyerek volt és nem tudta felfogni mi következik a tetteiből)
Hakapeszinek teljesen igaza van. Abban is amit mond, meg a számszerű adatokban is.
Végigborzong a hátam, ha belegondolok, hogy a 79%-os válaszoló ezzel a mentalitással vajon mit tett (vagy mit tett volna) 1956-ban vagy a megtorlások idején! Brrr.....
És 60 évvel az események, illetve 26 évvel a rendszerváltás után még mindig ilyenekkel kell vitázni. Komolyan borzasztó!
Na bumm, miközben írtam, a 79-es már eljutott 1956-tól Hitlerig. Deja vu.
Brrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!
"Nem hiszek olyan ember könyvében aki gyereke kezébe fegyvert ad, majd lelép és őket sz..ba hagyja."
Trka fszt érdekel, hogy te kinek hiszel.
Pongrátz úgy mesélte, ő először hazazavarta őket, de szó szerint így mondta: "azok a srácok jobban féltek az anyjuktól mint az oroszoktól".
A forradalom az forradalom. És nem mi kezdtük.
Na bumm!
Igen eljutottam Hitlerig!
Nem azért mert éppen nácizhatnékom van, hanem azért, mert az Ő módszereit, meg a terroristákét elítéljük. A mi "forradalmárjaink" módszereit felmagasztaljuk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!