Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egy atombomba előállítása...

Egy atombomba előállítása mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy kisebb 1, 5, vagy 10 megatonnás atombomba? Tudom, hogy 0-ról kezdve kb. annyiba, mint hazánk 10 évnyi gdp-je, de Oroszországnak, Usa-nak, vagy Kínának mennyibe kerül az előállítás? Egyébként elméletileg gazdaságosabb lenne használni? Azért azt is vegyük figyelembe, hogy igaz, hogy egy JDAM bomba elég olcsó, de azt vadászgéppel oda is kell vinni. Szóval atombombával sokkal olcsóbb lenne megsemmisíteni egy adott területet, mint bármi mással?
2016. szept. 30. 00:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tényleg, miért is nem robbantunk fel mindent? Megdöbbentő egyes emberek gondolkodásmódja.
2016. szept. 30. 12:00
 12/14 anonim ***** válasza:

látom nem igazán vagy tisztába 1 nukleális fegyver bevetésének következményeivel

először is ha neked van nekem is van és az egyikünk kilövi/ledobja szinte mindegy akkor szerinted abból mi lenne? elárulom neked válaszcsapás

ezt eljátszuk 50X és kihal minden élőlény ami 1-2kgnál nagyobb tömegű ha 100X csináljuk meg akkor bakteriális élet lesz a csúcséletforma ezen a mérgező bolygón

nézz már kicsit utána hogy a fegyvertesztek és a két legnagyobb háborús bűncselekménynek mik lettek a következményei

azt mondod olcsó? nem tudom ha neked milliók halála az olcsóságról szól akkor olcsóbban megúsztunk volna téged ha a szüleid használnak gumit

2016. okt. 1. 12:09
 13/14 A kérdező kommentje:
12.: buta vagy, mint a tök.
2016. okt. 1. 12:38
 14/14 anonim válasza:

Igaza van..ti vagytok buták ;)

Ha annyira szeretitek az atomot akkor lehet észak kóreába menni ott aztán rácuppanhattok kimjongun méteres rakétájára a 2 lába közt

2017. aug. 6. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!