Noha Hitler hivatalosan soha nem törölte az Oroszlánfóka-hadműveletet. Mi lenne ha most előszednénk s végrehajtanánk?
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 10:48
41/56 anonim válasza:
Uh, az előző válaszom a 37-es kommentre ment :P
42/56 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen logikus hogy ha a pici angliát nem tudom elfoglalni akkor a nagy oroszországra támadok rá.
2016. szept. 26. 15:01
43/56 anonim válasza:
'De ha nem megy akkor az oroszokkal kezdem én is.'
Lelked rajta, de aztán nehogy beszopd, mint Hitler 41-ben XD
44/56 A kérdező kommentje:
én nem fogom elötte lebombázni sztálihrádot. hanem az ép városba hatolok be. ot tmajd nem akadnak el a tankjaim. és télen támadok igy mire beveszem nyár lesz igy nem fagyok meg. nem pedig forditva.
2016. szept. 26. 15:05
45/56 anonim válasza:
Csak egy jó tanács: tankokat sík területen ajánlott bevetni a nagy veszteségi ráta elkerülése érdekében, ha mindenáron városba viszed, akkor erősítést nekik. De lehet, így is te húzod majd a rövidebbet :)
Megnézzük, hogy bírod majd a ruszki tömeggel.
46/56 A kérdező kommentje:
mi is sokan leszünk. tudod, a szövetségeseink.
2016. szept. 26. 15:25
47/56 anonim válasza:
Mondom, ne nagyon bízz abban, h bárki is támogatni fogja a vállalkozást :D
48/56 A kérdező kommentje:
te támogatni fogod különben lefokozlak!!!
amugy meg tábornokká léptetlek elő.
2016. szept. 26. 15:42
49/56 anonim válasza:
Nem vagyok a katonád, úgyhogy a fenyegetőzésed annyit is ér :D
És most töröm a fejem, minek koptatom itt a billentyűzetet feleslegesen?
50/56 A kérdező kommentje:
kényszersorozlak
2016. szept. 26. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!