Kinézetre melyik modern vadászrepülő a legszebb?
(Azt hittem lesznek bedobva képek a témáról.)
Felszereltségben és technikailag valószínűleg az amerikai és orosz repülőgépek a legjobbak.
Design szempontjából USAF gépei tetszenek, de az Európai és Orosz vadászgépeknek is megvannak a jellegzetességeik. Eltekintve a politikától mindegyik nagyobb ország haditechnikájának megvannak a szépségei.
Talán a Kínai Hadsereg Design-a nem tetszik annyira.
#1: Aki ilyen kérdéshez hozzászól, annak illik ismernie kinézetre a repülőket, nem ? :D Meg ez a kérdés szimplán a kinézetről szól, nem a haditechnikáról, haditechnikáról nemigen lehet vitatkozni, ott is nem a repülőn múlik az egész, hanem a hozzá rendszeresített fegyverzeten, hogy hiába jók az ami és orosz repülők műszerezettsége, de ha valami ősrégi AIM-7-es Sparrow-val vagy R-27-es Alamo-val küldik légiharcba, onnantól kínszenvedés az egész.
A kérdésre válaszolván, F-15-ösöknél a kétülésesek, F-16-osoknál és F-18-asoknál viszont az együlésesek, és F-22-esből csak együléseset lehet választani, pedig egy kétülésest is megnéznék belőle. Oroszoknál meg Szu-30-as, Szu-34-es, Szu-35-ös és MiG-35-ös, az együlésesek és régiek valahogy nem néztek ki olyan jól, de a teljesen modernizált 29 / 35-ösök igen.
Szerintem az F-2.
Majdnem úgy néz ki mint az F-16-os de szerintem sokkal szebb, mert nagyobb a szárnya és emiatt valahogy arányosabban néz ki.
a10 warthog de nem a ghost szürke henem a sivatagi festésű. ritka de létezik.
szu35.
szu 37.
régi mig ek:15,17
spad 13
panavia tornado ids.
a német gyártású:dornier alpha jet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!