Ez már az új fajta ruha és az új terepminta a Honvédségnél?
Mind szabásában, mind mintájában a kornak megfelelő. Anyagában kicsit túllőttek a célon.
Amúgy pedig ugyanezen szabás alapján létezik boci-mintás is, amíg az alapanyag készlet kitart.
"Mind szabásában, mind mintájában a kornak megfelelő. Anyagában kicsit túllőttek a célon."
- Erre a ruhára vonatkozik ez a mondat:
Bár saját megítélésem szerint "a kornak megfelelő" nem egyenlő az "US Army berkiben épp aktuálisan kipattant"-tal.
Akkor sem, ha a legnagyobb költségvetésű haderőről van szó, mert eddig is tudtak már nagyon mellélőni, ha mindent kiváltó egyenruha megtervezéséről volt szó.
"Amúgy pedig ugyanezen szabás alapján létezik boci-mintás is, amíg az alapanyag készlet kitart."
- Ez pedig erre:
Szerintem kitűrt zubbonyokkal olyan, mint egy milícia, nem egy szervezett haderő, de nem én vagyok a döntéshozó ebben.
"ne lepődjön meg ha fura egyenruhás katonákat lát"
- Mivel a magyar katonákat egy bizonyos fajta egyenruhához köti a közgondolkodás, így a most bevezetni szándékozott, attól élesen elütő, és új egyenruha okozhat meglepetést, vélhetőek külföldi erők jelenlétének, felmerülhet a kérdés, hogy ők mégis milyen nemzet tagjai.
Erre vonatkozott, nem magára az egyenruhára, mint minőségjelző, hogy fura, hanem a jelenség, hogy egy így felöltözött katona látható valahol. Egyébként nem látható, mert az utcán nem lehet gyakorlóban sétálni, de ez lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!