Mindig hallani a rádióban a katonaságról?
Figyelt kérdés
Mindig hallom, hogy keresik az embereket, gondolom a legénységi állományba a munkanélkülieket, de ők ott hogy dolgoznak ha mennek? Napi hány órát? Valamint ők is megkapják a rendes kiképzést?2016. aug. 1. 19:56
1/3 anonim válasza:
Én még soha nem hallottam rádióban ezt.
2/3 anonim válasza:
én sem hallotam ég ilyenről, és természetesen át kell esnie mindenkinek az orvosi, pszichológiai és fizikai teszteken valamint el kell végeznie a 3 hónapos alapkiképzést is
mint bármilyen munkahelyen napi 8 órák kivéve mint pl most a határszolgálatosok nekik több is lehet
3/3 anonim válasza:
Ha vacak közszolgálati rádiót hallgatsz, örökre maradsz h.lye.
Tényleg fontos, hogy mit hallgatsz, mit eszel, és hogyan gondolkodsz. A közszolgálati rádiók csalnak és hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!