Egyesek le akarnak beszélni a hivatásos katonaságról. Én azért kitartok mellette. Ki van ellene, ki mellette?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 16:24
1/16 anonim válasza:
Nem tudom milyen indokkal akarnak lebeszélni, de annyit elmondok, hogy én még voltam, bár nem hivatásos, hanem sorállományú és egy élmény. Kár lenne kihagyni.
2/16 PHP de kóder! válasza:
aki nem ert semmihez, annak tokeletes a katonasag
4/16 anonim válasza:
Szerintem mindenképp érdemes, és rengeteg dolgot tanulhatsz ott.
5/16 anonim válasza:
Szerintem is nagy buli volt, pedig volt szopás bőven.
Viszont havi 70-80-ért dolgozni az nem buli plusz előrelépési lehetőség sincs.
Inkább menj rendőrnek!
6/16 anonim válasza:
Két katona ismerősöm is van. Ha 90-et magkapják, már örülnek. Tényleg ezt akarod?
7/16 A kérdező kommentje:
Na jól van, de a fizetés egy más kérdés, én nem szerződéses katona lennék, zászlós, tisztes, vagy tiszthelyettes, hanem tiszt, már eleve hadnagyként kezdenék, hiszen tisztisulira mennék. Tisztképzőbe. Egyetemre.
2013. márc. 28. 00:46
8/16 anonim válasza:
Én a helyedben utána járnék ennek, mert szerintem ez a tiszti pálya se ilyen egyszerű, ahogy hallottam.
9/16 anonim válasza:
Képes vagy embert ölni? Életet kioltani, csak azért hogy legyen fizetésed? El tudnál számolni a lelkiismereteddel? Valahol egy család gyászolni fog mert elvesztette a fiát.
Ha lenne felnőtt korú fiad, és harcba szállna, és elesne. Hogy éreznéd magad? A másik család akinek a gyermekét megölöd, ők hogy érzik majd magukat?
10/16 A kérdező kommentje:
A katonaság nem az ölésről szól. A hazát védjük, segítjűk katasztrófa esetén, illetve ahol kell, ott békeőrködünk, védelmi feladatokat látunk el. Amerikai katonák között több van, ahol ölni kell, magyarok között azért kevesebb.
2013. márc. 30. 01:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!