Miért gyakorlatoznak ENNYIT mostanában a grippenek?
Egy Hajdú-Bihar megyei városból írok (Polgár). Eddig is volt pár naponta gyakorlatozás, és láttunk vadászgépeket, de nem húsz méterre a házunk felett! Most nem kicsinyíteni akarom a távolságot, de tényleg, egy tíz emeletes ház nyolcadik emeleti ablakán simán bekopogtatna egy grippen az orrával.
A hangról már nem is szólva. Naponta legalább 6-7x lehet őket hallani.
Tudom, hogy úgysem lehet ellene tenni semmit, csak hogy most van ennek oka, és majd abbahagyják? Vagy hangoljam rá magam, hogy minden nap ezentúl olyan lesz, mintha húsz percre kimentem volna a kecskeméti repülőnapra?
Vicces. Háború lesz, magyar vadászgépek körözgetnek mindenfelé. Ugyanmár, ne legyünk ennyire nevetségesek.
Hogy mi az okat, fogalmam sincs. Még csak a közelben sem lakom, szóval nem tudhatom.
Aki meg a háborúban azt látja, hogy "majd kihal a sok hülye" annak pohárköszöntőt mondok a tömegsír felett.
A háborúban a hülyétől kezdve mindenki meghal, akinek csak egy kicsi esélye is van rá. Vagy neked egy dédapád sem volt a Don-kanyarban? Ez esetben, ha meghaltak, akkor ugyanolyan hülyék voltak, mint te vagy, cimbora.
A Gripen egy p. Azért gyakorolnak, hogy éles helyzetben (Isten ne adja) maximálisan tudjanak teljesíteni. Így is nagyon keveset repülnek, ennek leginkább azaz oka hogy ilyen feltételekkel vettük/lízingeljük őket.
Igen, hangold rá magad, sokan örülnének ha minden délután repnap lenne a fejük felett:)
egy pé, két pé, nem tudom, nem értek hozzá :)
akkor készítem a limonádét, és igazi family guy hangulatban bámulom az eget... "van vér, van vér?"... :D D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!