Olyan videojátékot miért nem csinálnak ahol a náci németek oldalán kell harcolni és nyerni?
Na ez az.A kérdező COD-ozni akar szovjetek meg a szövetségesek ellen.
Én is inkàbb ebből a szögből jàtszanék.Ilyen azonban nem lesz az uralkodó politikai és történelmi szemlélet miatt.
Nem,nem lenne SSsonderkommandós DLC ahol gàzosítani lehet.
A füt@yi se akar ilyen faxszsàgot.Szerintem a hül@ye nyugat-európaiak felfogàsàval ellentétben a felszabadítàs nem volt valami vidàm dolog.
Úgyhogy ja szivesebben codoznék énis tengelyes juniformisban.
"juniformisban"
:DDDDDDDDDDDDDD
'Szerintem a hül@ye nyugat-európaiak felfogàsàval ellentétben a felszabadítàs nem volt valami vidàm dolog.'
Kezdjük ott, hogy a nyugatiaknak nem kellett megtapasztalniuk mindazt, amit Kelet-Közép-Európának.
'Nem,nem lenne SSsonderkommandós DLC ahol gàzosítani lehet.'
Az nem, de lehetne tolni Wehrmacht-os vagy Waffen SS-es katonával.
Kedves korábbi válaszolók.
A kérdező nyilvánvalóan FPS típusú játékra gondolt, nem pedig stratégiaiakra. Igen, van sok fajta játék, ahol a németekkel lehet menni. Hearts of Iron, Silent Hunter, BF 1942, Panzer Generals, Men of War, stb-stb
De szerintem a kérdező és én is egy fajtára gondolunk: Történettel rendelkező FPS játékra. Ahol nem egy áruló és anti-náci német vagy (mert még ilyen is van, ahol német vagy és Hitlert kell megölni). Hanem egyszerűen egy olyan játék, mint a Call of Duty vagy Medal of Honor, ahol a Single Playerben is lehet menni a német (akár japán) oldalon úgy, hogy annak van egy története is és nem tünteti fel a németeket rossz színben és a játékos karaktere hisz is abban, amit csinál. Akár az a játék vége, hogy elveszítik a háborút a németek, akár meg lehet benne változtatni a történelmet, nem az lenne a lényeg. Csak hogy úgy mehessek egy játékban német karakterrel, ahogy a CoD-ban vagy Medal of Honorban amcsival vagy szovjettel. Na ilyen játék rohadtul nincs, pedig lenne rá igény.
https://www.youtube.com/watch?v=Nn3HI3_id-E
Amúgy a Brothers in Arms 2. részében a kampánytól függetlenül lehet irányítani német katonákat FPS nézetben. Egy 5 fős csapat parancsnokaként lehet játszani. Lehet nehézségi szintet, meg küldetéstípust választani. Pl. hullámokban támadó amerikai ejtőernyősöket visszaverni, eljutni A-ból B-be, célpontokat likvidálni, időre ledarálni az ellent. Tehát van ilyen lehetőség. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!