Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ti hogyan fejlesztenétek,...

Ti hogyan fejlesztenétek, módosítanátok a Magyar Honvédséget?

Figyelt kérdés

Konkrét összeget nem nevezek meg, de persze ne gondolkodjatok csillagrombolókba, meg lézerágyúkba.

Kicsit bővebben gondolok arra, hogy pl. esetleg milyen fegyvereket vezetnétek be, járművek, stb stb.

2016. febr. 28. 13:15
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem a tehetséges embereinket küldeném öngyilkos akciókra.Mi etetjük pesze nem önszántunkból,a bérünkből vonják a segélyüket és ha nekünk nincs munkánk akkor nekünk meg semmi.És akkor még háborúban, nyugodtan maradjatok csak majd mi meghalunk helyettetek.Én szemrebbenés nélkül elküldeném őket persze nem önkéntes alapon.Egyértelműen nem egy jó hazafit öletnék meg aki önként megy katonának.Belőlük lehet még jó mérnök,orvos, és még sok más.A leg kevesebb hogy ezzel is törlesztenének avval amit ellenünk tettek.Háborúban általában viszik az embereket addig van önkéntesség amíg nincs háború.Én őszintén nem szívesen nézném végig hogy esetleg egy olyan ismerősömet aki tegnap még buszt vezetett,együtt söröztünk,esetleg most járta ki a középiskolát vagy akárcsak ő volt az egyik pék a pékségbe amibe járok holnap dobozban hozzák haza és eközben azt látom aki rabolt lopott az védettséget élvez.Vagy éppen holnap a te vagy az én gyerekemet vigyék el helyettük.Gondolom jó érzés hogy még az a hatodik gyereket csinálja a segélyért és védve van addig téged aki a légynek sem ártott meg a halálba küldenek.De persze nem mindenki dobozban jön haza vannak akik végtaguk nélkül koponyaimlantátummal jó esetben fél szemmel úgy hogy a tolószékben még eltudják tolni magukat.Én úgy gondolom ezeket az elemeket kell vinni először és nem a gyerekeinket,fiataljainkat meg esetlegesen ukrán módra ahol tizenéveseket rángatnak ki iskolapadból a tanóra közepén majd viszik őket a vágóhídra.Ja igen és ott is a tehetséget viszik a defektesnek meg nem kell harcolnia.
2016. márc. 10. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!