Lehetséges, hogy komolyabb dolgok fognak történni a migránsok miatt a balkánon, és itt közép európában? Háború országok között?
csupán a tényszerűen ismert létszámukból is tudható, nagy a baj. A szociális rendszerek összeomlásától kezdve sok baj forrása. Calais már elesett. És a rendőrség is tehetetlenül áll ezzel szemben,nem védi meg a polgárait.
én is ezt látom, és be is vagyok parrantva rendesen sajnos.nem tudják egyszerűen megállítani ezt a folyamatot.nekem nem lenne bajom velük, ha dogoznának, elfogadnák az értékrendünket, de ők hozzák a magukét, mert nekik más, máshogy nevelkedtek.senki nem akarja, h náluk maradjanak/ragadjanak. bárki bármit mondd pl a szerbek simán ránk fogják tolni őket, ha mondjuk nem megy horváto. felé. a kerítésünk nem fogja megállítani őket, lőni nem lövünk fegyvertelenekre. ez az ország közti feszültséget fogja növelni, egymást fogjuk okolni a szerbekkel, horvátokkal, ahelyett, h összefognánk.
pl magyaro. miért nem volt ott tegnap Bécsben?
Mert most Mo.-on nem mennek keresztül.
Csak azok voltak ott, akik a mostani útvonalon vannak, sorban egymás után.
Vajon?
Amerika már a 70-es évek óta vergődik a közel-keleten. Viszi a "demokráciát". Nem csoda hát, hogy az arabok ezt megelégelték. Így jönnek. Ha meg már megindultak a közelkeletiek, jönnek Afrikából is a nyomorban élő négerek. Pedig ott nincs háború. (Csak egy pár diktátor, meg spontán gyilkolászás.)
És lám... 10 milliók, 100 milliók keltek útra a jobb jövő reményében.
Így minnél több amerikai NATO-s katonát telepítenek át Európába, már tavaly óta.
Ráadásul az ukrán vérontás sem múlt még el. A ruszkik is jelentős erőket telepítettek már a nyugati határokra.
Ezeket vajon miért nem adják a híradóban?
Néhány év és kész! 😄
Közeledik a harmadik világégés.
És ez alig esik le valakinek. Szomorú
17.23.
Azt azért nem mondanám, hogy nem folyik háború Európában. Csak nem hagyományos, fém és golyólövő fegyverekkel, hanem modern eszközökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!