Ha már Putyin is kongatja a vészharangot?
Voltak most Putyinnak kijelentései, az elkövetkező egy évvel kapcsolatban, nem épp biztató kilátásokkal.
Abba belegondolva, hogy ha eltekintünk attól, hogy divat az oroszokat leszólni, közben Putyin sem lehet olyan buta ember, ha képes egy akkora országot vezetni, ráadásul így.
Szóval csak tud valamit jobban mint a legtöbb közember, és ha már Ő azt mondja, hogy esetleg háború is lehet ebből ha ez ilyen úton megy tovább, talán nem kéne végre az EU politikusainak is kicsit észhez kapni, hogy valóban jó volna még most tenni valamit mielőtt késő lesz és valóban az lesz amit jósol Putyin?
Abba kéne végre hagyni a finomkodást és a politikai csatározást és keményen fellépni a migránsok ellen, erővel akár visszaküldeni őket. Mert ha így folytatjuk lassan tényleg ott tartunk, hogy akkor eszmélünk amikor majd robbantások és hasonlók lesznek az EU-s nagyvárosokban is, csak akkor már biztosan késő lesz, mert lehetetlen lesz visszaküldeni őket, ha elvegyülnek.
Vajon lesz valami változás a közeljövőben, vagy marad minden így, és az EU a vesztébe menetel?
Értem én, hogy sokan nagyon féltek, amit valahol még meg is értek... De azt nem tudom felfogni, hogy azt a világot, ahol megbukik a mai liberális európa, miért európa vesztének fogjátok fel?
A mai európa meg is érdemli amit kapni fog, mert lehetetlen, tehetetlen, korrupt, liberális kilóra megvásárolt emberek kezében van... Én már 10 éve várom a végét ennek az európának, most végre esélye is van... Hogy ez rossz dolog lenne? Nem hiszem... De ehhez sajnos az kell, hogy tényleg legyenek a bevándorlók közt terroristák és tényleg rávegyék minden országban a közvéleményt, hogy szavazásnál jobb oldalra tegye a voksát...
Szerintem az 1. válaszoló nem arra gondolt, hogy ő egy muszlim Európában akar élni.Se nem muszlimban, se nem korruptban.
Az nem merult fel benned hogy az EU donteshozoknak mas szempontjai vannak mint Putyinnak?
El lehet koltozni Oroszorszagba, ha nem tetszi az EU, nem kotelezo itt maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!