Miért minősítik le akkor is a nyugati gépkarabélyokat és a ténylegesen modernizált Kalasnyikovokat, amikor az AK-63/AMD-n kívül mást nem fogtak és keveset is használták?
Elsősorban kikötöm: nyilván mindenkinek joga van megszólalni egy ilyen nyílt fórumon, én szimplán a belső indíttatást nem tudom megérteni.
Naponta feljövök és kíváncsiságból beleolvasgatok ebbe a kategóriába, de szinte már fáj, amit itt leművelnek. Az emberek úgy érvelnek az AK-63/AMD mellett vagy a nyugati gépkarabélyok / modern Kalasnyikovok (AK-74-től kezdődően) ellen, hogy a nyugatiakat és modernizált Kalasnyikovokat nem használták / próbálták, és az AK-63/AMD párossal meg lőttek 20-at vagy max 4 tárat és az egészet ordító tévhitekkel meg arrogáns kocsmastílussal, személyeskedéssel koronázzák.
Ha valami mellett ennyire kardoskodnak, miért nem képesek legalább utána nézni a dolgoknak ? Legalább elmenni egy lőtérre Ausztriába vagy hobbilövészkedni itthon "civil" gépkarabéllyal... ez kicsit olyan, mintha én most nekiállnék a díszkertészkedés kategóriában osztani az észt, miközben nem értek hozzá.
'ide csak fröcsögni, röhögni meg trollkodni járnak az emberek, ki-ki vérmérséklete szerint.'
Meg nullázni, ha nem tetszik neki a véleményed. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!