Nőként a hadseregben lenne lehetőségem ténylegesen beilleszkedni?
Igy van! Olyan ez mint a többi munkahely!
Igaz hogy reggelente a szrt is kiorditják belőled, és olyan fizikai megterhelésen mennek át az emberek alapkiképzésen amit te a büdös életbe nemtudsz elképzelni hiába kondizol 4 éve, de természetesen olyan ez mint a többi munkahely!
Katonaság sincs természetesen! Végülis nemrégen egy MMA versenyene leverték az NKE-HHKsok a TEK embereit de amúgy nincs katonaság.
Egyébként simán be lehet illeszkedni.
Amikor minden szrt együtt kell megcsinálnod a többiekkel, együtt szenvedsz velük, együtt nyomják a fejed a sárba velük, akkor hidd el nem az fog dönteni hogy te lány vagy-e vagy fiú, hanem az hogy voltál olyan kemény hogy kibírtad az egészet. És ez pedig elismerést vált ki a bajtársakból.
Rendfokozat és nem rang.
"Fizikai felmérő egyáltalán nem olyan kemény"
Ha az alkalmasságira gondolsz az tényleg nem, ha a kiképzésre akkor majd rájössz ;). Addig szerintem semmit nemondj amíg nem csináltad végig.
"legénységi beosztásban a páncéltörőknél szolgálni."
Páncéltörőknél nem tudom hogy fogsz szolgálni, mivel ilyen fegyvernem nincs.
Bocsáss meg, igazad van! Úgy emlékeztem hogy ez már nem létezik.
Egyébként tájékozott vagyok köszönöm, de ezekszerint a tudásom még mindig nem 100%-os :)
Először is ne akarj harcoló egységbe menni... Nem nőnek való környék az... Még akkor sem ha nem egy vonatod lesz, hanem jónéhány bátyád... Ráadásul mit teszel, ha elfognak, főleg Afganisztánban, ahol a nőket szarba sem nézik a tálibok és a fundamentalisták???
Szerintem gondold át mégegyszer, és ha már mindenáron katona akarsz lenni, akkor válasz inkább nőiesebb beosztást, mint radaros, egészségügyes, logisztikai szervező... Itt inkább jobb egy nő, aki körültekintőbb, és van olyan fontos mint a szaracénok morzsolása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!