A Jericho 941F pisztoly, ugyanúgy nehéz, elavult full acél hadipisztoly, akkor miért nem szidják?
Az lenen a kérdésem ,hogy a Jericho egyáltalán nem egy új modern műanyagtokos könnyített pisztoly, hanem egy elavult full acél fegyver. Még se szidják sokan, mint a P9RC-ét.
Ugyanúgy teher viselni egy 8 órás szolgálat alatt, mint a FÉG-et.
Mi lehet ennek az oka? Igaz sokakl drágább, és csak tisztek hordanak Jerirho-t. De FÉG Parabellum pisztolyuk a közrendőröknek felénk nincsen. Általában Pa 63-massal járnak.
A jericho, egy "hadifegyver". Igénytelen, strapabíró, mégis precíz és megbízható.
Egyébként pedig nem csak a tisztek kapják. Amikor beszerezték, akkor nem általános fegyvernek vásárolták és nem túl nagy mennyiségben. Azonban még mindig jól teljesítenek.
Mert Jerichóból tizedannyi van, mint FÉG Parából.
Másrészt mert az izraeliek jobban rakták össze a Jericho-t, mint a magyarok a Parát.
Nem egy FÉG volt a kezemben ami szabályos fűrészfogakkal rendelkezett az illesztéseknél, beleértve a frame-slide találkozást. Ritka igénytelen egy széthullós, pontatlan vacak jó drágán.
Héber sláger esetén a lőszerre kell figyelni, csak egyfajta lövedékformával hajlandó rendesen működni, azzal viszont nincs gond (viszont amennyit használják kötve hiszem előjött volna-é ez a hiba.)
Azért a Jericho 941 és a FÉG Para teljesen más világ. Nehezebb? Igen
Pontosan lő? Mint a halál... elég is ennyi ami mellette szól... Mai napig a legjobb fegyvernek tartom. Jó lövőnek számítottam a seregben, halál pontosan lőttem vele, és ha nem csak oldaladon hordod, akkor hidd el hogy a nem a kis plusz súly jelenti a terhet. Továbbá a Jerichot ha a sivatagba megfürdettem a homokba, aztán leráztam róla és lőtt, nem lehetett megakasztani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!