Miért van mindenki annyira be****va, mert felröppentek
hírek, hogy lehet, hogy bevezetik a sorkatonaságot?
Figyelt kérdés
Legalább ha valami gond lenne, akkor tudnák hogy melyik végén kell megfogni a fegyvert, kicsit jobban tisztelnék egymást,( mert hát ugye a mai yolo swag fiatalok közül nagyon sok féreg van) ráadásul kapnának zsoldot a sorkatonák, + ellátást is. Szerintem elég jól hangzik, legalább is jobb, mintha utcát kellene söpörni, vagy koldulni..
Azért vannak be....va mert a fiatal férfiak negyed része meleg . A többiek meg félnek hogy se..be lesznek durrantva. Ennyi. Nem kell ezt túl bonyolítani.
2016. jan. 17. 19:51
12/16 anonim válasza:
Talán, mert a mai háborúkat nem kézi fegyverekkel vívják?
2016. jan. 17. 19:56
13/16 anonim válasza:
Nincs kedvük meghalni egy értelmetlen lövöldözésben fölöslegesen . mit kaptak a hazájuktol? nyomort mert mást nem.
2016. jan. 17. 20:35
14/16 anonim válasza:
Szerintem elég azt megnézni,hogy mi volt Kövér véleménye a katonaságról,mielőtt amnéziás lett:"A bunkók még bunkóbbak lesznek,a mások fölött uralkodni vágyók megtalálják a maguk terepét.A kisszerűség,az aljasság,hogy azok érvényesülnek,akik gerinctelenek vagy teljesen gátlástalanok.Az az érzésem,hogy Kalocsa(ott voltam),egy mini Auschwitz volt.Az embereket megtörni,péppé gyúrni,aztán egyformán kis agyagfigurákat csinálni belőlük."Így látta Kövér László 1990-ben ezt a kérdést.Most meg végzetes hibának tartja a megszüntetését.
2016. jan. 17. 22:17
15/16 anonim válasza:
Az első világháború előtt is minden európai nemzet keménynek hitte magát,majd miután megöltek jó pár millió katonát és az otthon maradottak is putrisorba züllöttek már nem is akarták a háborút.
Aki keménykedni akar az menjen ki pólóba futni a mínusz 10 fokban most.
Aki meg azt mondja,hogy nincs tisztelet a mostani gyerekekben az azért van mert apukának egy-két taslit le kellett volna csapni a gyerekének,hogy ne kanászodjon így el.
Én egyetemre akarok menni,semmi kedvem,ahhoz,hogy egy kisebbségi komplexussal rendelkező tizedes üvöltözzön velem.
Egyébként egy háborúban annyi az esélyünk,mint erdőtűznek a poroltó.
2016. jan. 17. 23:29
16/16 anonim válasza:
"Így látta Kövér László 1990-ben ezt a kérdést.Most meg végzetes hibának tartja a megszüntetését."
Ebben semmi meglepő, hiszen a mai Kövér László már a gerinctelen, gátlástalan, másokon uralkodni vágyó bunkók között lenne Kalocsán. Változnak az idők.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!