Miért bombázik oroszország szíriában?
Figyelt kérdés
Miért? és miért most hirtelen neki rohantak az ISISnek és hatékonyan pusztitják őket . de miért érdeke oroszorságnak ha idáig nemvolt érdekelt ezügyben ? 3 nyelven kerestem rá választ googlen de konkrét válaszokat sehol nemtaláltam!?2015. okt. 12. 20:31
1/10 anonim válasza:
Geopolitika.
Szíria jó helyen van.Emiatt akarja az USA meg az oroszok is.
2/10 A kérdező kommentje:
jó helyen? mihez képest?
2015. okt. 12. 20:40
3/10 anonim válasza:
Nem te vagy a tegnapi hatsereges?
4/10 anonim válasza:
Mutass már valami bizonyítékot arra hogy sikeresen pusztítják az ISIS-t mert eddig csak arról olvastam hiteles beszámolókat, hogy civileket bombáznak. Amúgy meg miért teszik, mert a bábkormányuk vesztésre áll, és így megszűnt volna a menekült utánpótlás.
5/10 A kérdező kommentje:
Milyen hadsereges? . meg amúgyis kérdésre kérdéssel? tovább nem mindegy neked?
2015. okt. 12. 20:47
6/10 anonim válasza:
Szírijába mi van ami kell oroszoknak meg usánakű?
7/10 anonim válasza:
"hiteles beszámolókat" khm. arra a tavalyi sírósgyerekes -anyás képre gondolsz, ami bejárta a világot?
8/10 anonim válasza:
Hatos! Az oroszok egyetlen mélytengeri kikötője.
9/10 Gugu Gabor válasza:
Földközi, nem mély amúgy oké...
10/10 anonim válasza:
Igen, az oroszoknak a kikötő (és a Földközi tengeri jelenlét joga. A távolság miatt kicsit több, mint az USA-nak, amely ezt a jogot már megszerezte). Az USA-nak pedig a Közel kelet káosza (igen hasznos az ország gazdasági stabilitása szempontjából). Izraelnek meg ugyanezek vize. Szaud Arábiának pedig, hogy ki a főnök a térségben (Szíria Irán legfőbb szövetségese).
Ezek bizony nagyon nyomós okok. Sok milliárdot megérnek. Dollárban. Mert például az is nagy baj lenne, ha nem abban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!