Szerintetek ha Amerika beavatkozna Szíriában, akkor Irán és Oroszország kiállna Szíria mellett, ha kell szembeszegül Amerikával?
Amit az első mond. Ha véletlenül mégis nyílt agresszió lenne amerikai részről, akkor az oroszok és a kínaiak szerintem csak közvetett módon támogatnák őket, pl.: ha kilövik az összes szír radarállomást, használhatják az orosz hajókon lévő radarokat... stb. Nem lenne harmadik világháború semmi képen.
De Obama szerintem eléggé egyértelműen visszatáncolt tegnap.
Most hallottam hogy a NATO nem vesz részt semmilyen Szíriai katonai hadműveletben.
amerika állítólag meg csak a vegyi fegyvereket semmisíti meg,azt is rakétákkal,úgyhogy egy katonai sem fog Szíriai földre lépni.
Most volt egy beszéde Obamának, úgy nagyjából háromnegyed órája. Ő háborút akar, de a kongresszus elé terjeszti a dolgot és megszavaztatja; mert hisz a demokráciában és blablabla. Magyarul az fog történni, mint Angliában. Leszavazzák és mindenki megy aludni.
Szárazföldi inváziót egyébként sem akar már, hanem csak porrá akarja bombázni az egészet.
Úgy érzem, hogy mivel a kongresszus 9-éig szünetel, fog történni valami false-flag akció, amivel a támadás felé hangolja a dolgokat...
"És valóra válhatna az USA álma megtámadhatná Iránt."
Meg valóra válna a te álmod is. Igaz, hogy sok millió ember élete forogna veszélyben, veszítené el családtagjait, válna földönfutóvá, az egekbe szökne a benzin ára nálunk is, aztán nyomában drágulna minden, de legalább végre nem unatkoznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!